www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Aktiivimalli (Yleistä keskustelua)

kirj. mvonkarne, 05.01.2018, 08:24 @ Samofaari
Viestiä on muokannut mvonkarne, 05.01.2018, 08:34

Liian monimutkainen tuo on. Parempi olisi vain että saisi ihan itte vaikka 500 tienata perustukien päälle ilman että mitään sanktioita koskaan voisi tulla. Se aktivoisi paremmin. Siinä sitten kun ryyppäisit Tapioviinaa naapurin "kollegan" kanssa, joka olisikin tehnyt just (työ)keikan ja nyt naukkailisi Laprhoiaghia kivasta lasista, niin kyllä motivoisi kateellista työnhakuun.

Ylipäätään, työttömyyden konsepti on poliittinen valinta. Asiat voitaisi ratkaista jos haluttaisi. Ensin tätyisi tosin uskoa, ettei Miltonilainen talousperiaate toimi ollenkaan (enää, jos toimi silloinkaan). Mutta mitenkä vaan, EU-johdetusti asiat eivät korjaanu ikinä.

Renkejä ja karjakoita kyllä tarvittaisi maa- ja metsätiloilla ainakin... Joutaisi jokainen ilmaista ruokaa vinkuva ituhippi mennä hommiin(tosin, kuriin tottumattomilta se tuskin onnistuisi, että täytyisi jotain saada aikaankin määräaikoihin mennessä). Kun sais vaan maksaa farmarit käteisellä suoraan ja sillä selvä, niin ei tarttis turhia paperihommiakaan.

  luettu 1558 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106511 viestiä 8462 viestiketjussa, 128 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 6 vierasta)
Ota yhteyttä!