www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Koe terveystietojeni käsittelystä (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 08.01.2018, 23:39 @ Pauli Kiuru

Itse olen rajannut terveystietoni lähinnä sen vuoksi että lääkäreillä tuntuu olevan kumma vimma löytää aina jotain vikaa johon pitää kirjoittaa pillereitä.

Kun viimeksi kävin työteverystarkastuksessa niin ensimmäinen suuri ihmetys oli se kun sanoin etten syö mitään pillereitä. Sitä kummasteltiin ja siitä paikasta lähetettiin veri- ja virtsakokeisiin. Ja kun sielä arvot olivat kuin parikymppisellä urheilijalla niin siitä vasta ihmetystä piisasi. No mutta, kolestrooliin päästään aina tarttumaan sekä verenpaineeseen. Molemmat nousevat iän myötä, mutta kun niitä rukataan tasaisesti alaspäin, niin raja-arvot ylittyvät. No joo, ylityvät ne Turun seudun vedessäkin dalaponin osalta viisinkertaisesti, muttei se ole aiheuttanut mitään toimenpiteitä.

No kun kaikki muu oli "kunnossa" niin sitten kotiin postitetussa kertomuksessa lukee "potilas tuli vastaanotolle päänsäryn vuoksi". Miten niin tulin vastaanotolle? Se oli vuosittainen työterveystarkastus.

Ja sitten jos ei alistu kaiken maailman kokeille niin aina ollaan ottamassa ajo-oikeutta pois. Ja kovasti koitetaan painostaa siihen että raskaan kasluston kortista pitäisi luopua. Ja kun kyselen että "Paljnkos siitä hyvitetään kun se aikoinaan maksoi paljon enemmän kun auton ajokortti", niin sanotaan että ei siitä hyvitetä. Mutta... Eihän siitä voi luopua vapaaehtoisesti. Sehän on yksi ammatti. Ja kuka sitä tietää vaikka tulevaisuudessa ulkomaalaiset palkkaisivat hyvinkin paljon kuskeja kuljettamaan mineraaleja kaivoksiltamme rajoille.

Poikkeuksetta jokainen potilaskertomus kohdallani on sisältänyt poikkeuksellisen paljon perustavaa laatua olevia virheitä. Jos niitä lukee niin saa asioista aivan väärän kuvan. Mutta niitä tietoja ei kuulemma voi oikaista, kun en on kerran järjestelmään kirjattu. Siinä olisi enemmän sarkaa muutokselle. Muuttaa tietojärjestelmät niin että väärin kirjatut asiat voidaan korjata.

  luettu 1506 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106511 viestiä 8462 viestiketjussa, 128 rekisteröitynyttä käyttäjää, 10 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 10 vierasta)
Ota yhteyttä!