www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Saksassa kohtuukokoinen verohuijaus (Talous ja raha)

kirj. Pälkäneeltä päin, 11.01.2018, 21:37

Ei ole iltaaan mennessä osunut silmiini suomalaisen median uutisointia aiheesta jossa Saksassa liittovaltiolta ovat pankit ja pörssivälitäjät petoksella huijaneet veroja noin 5,5 miljardin euron verran. Voisi sanoa että se ei paljoa tunnu noin suuressa rahavirrassa, mutta syyttäjän antama kommentti asian vakavuudesta osoittaa asian vakavuuden. Hän totesi että "ei riitä että vastuulliset laskevat housunsa polviin vaan ne pitää laskea nilkkoihin asti välttääkseen vankilan". Käännös ei ole aivan sanatarkka, mutta tuota se tarkoittaa.

Ja ketkäs meillä olivatkaan syyllisinä pankkien puolelta? Vanhat tutut:Morgan Stanley und JP Morgan USA:sta, HSBC ja Barclays Isosta-BRitaniasta, BNP Paribas ja muita pankkeja Ranskasta, jne. Ja tietysti Hypo-Vereinsbank (HVB) Lontoosta.

Mielenkiinnolla odotan mitä toimia pörssipelureita- ja pankkeja kohtaan aloitetaan. Ja kuinka laajalti rahoitusmarkkinoille tuo vaikuttaa.

http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/cum-ex-skandal-banken-und-boersenhaendler-sollen-staat-um-milliarden-euro-betrogen-haben-1.3819682

  luettu 4869 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106511 viestiä 8462 viestiketjussa, 128 rekisteröitynyttä käyttäjää, 5 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 5 vierasta)
Ota yhteyttä!