www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Ehdokkaat (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 16.01.2018, 16:18 @ raaka

En nähnyt ko. haastattelua joten en tiedä tarkalleen mistä puhutaan mutta luulen että Suomessa on suurempiakin ongelmia kuin toisten ehdokkaiden sanomiset. Aikoinaan oli sananparsi "Ei suuret sanat suuta halkaise" ja "Ei haukku haavaa tee". Näillä voi tiettyjen ihmisten sanomisia jättää omaan arvoonsa sen verran että voi keskittyä olennaiseen.

Sipiläkin sanoi ok yrittäjiä lampaiksi jotka eivät pysty tarjoamaan muutaman tunnin työtä työttömille aina määrävälein. Harvalla yrittäjällä on sellainen tilanne että voi ko. työtä tarjota. Esim. sorvarilla pitää pakan pyöriä jatkuvasti eikä se että joku kerran kuussa kantaa kappaleita, auta kokonaisuuteen. Ja toisilla saattaa mennä päivärytmi sekaisin jos joutuu tekemään ylimääräisä toimia työllistääkseen muita. Ja yrittämisen perimmäinen tarkoitushan on se että yrittäjä tekee ylipitkää päivää alipalkalla.

No, tilanetta ei auttanut verottajan ALV-rekistereistä poistettujen yritysten määrä. Toiset niistä kun aina silloin tällöin verojakin maksoivat. Mutta se oli Sipilän hallituskauden linjaus.

  luettu 2456 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108005 viestiä 8545 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 4 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 4 vierasta)
Ota yhteyttä!