www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Ehdokkaat (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 17.01.2018, 16:56 @ Kotitarvekalastaja

Olisit raakasti kertonut, mitä hän sanoi. Vasemmistoliiton kannattaja kertoi äänestävänsä häntä toisella kierroksella. Niinistön mukaan ei tule toista kierrosta. Sanavalmiutta löytyy. Gallupin mukaan presidentin on oltava arvojohtaja. Presidenttipari on myös edustanut maatamme tyylikkäästi. Niin, kukaan ei ole täydellinen, mutta Niinistö vaihtoehdoista paras.

Olen samoilla linjoilla.

Laura Huhtasaarella on myös hyvät puolensa. Hän sanoo asiat suoraan. Maamiinat takaisin. Hän vaatii myös 90-luvun lamaa selvittävää totuuskomissiota.

Presidentin tehtävänä ei ole tonkia vanhoja asioita. Menneet ovat menneitä.

Oman käsitykseni mukaan laman arkkitehti oli vahvan markan Mauno. Hän näyttää olevan toistaiseksi arvostelun yläpuolella.

Käsityksiä lie monia, koko rahamarkkina aukesi hallitsemattomasti. Yhtä miestä on turha syytellä.

Sitten ehdokas Haavisto. Netissä olevien sitkeiden tietojen mukaan hän oli valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri, kun Fortum myi sähköverkot Carunalle aivan polkuhintaan. Siirtohinnat nousevat, eikä mitään mahda.

Haavisto olisi kyllä taidoiltaan pätevä kaveri. Kansa tuskin valitsee homoa, ainakaan vielä? Maailma muuttuu...... Käteinen oli kylläkin Fortumin verkkokaupan pääarkkitehti.

  luettu 2329 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108005 viestiä 8545 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 6 vierasta)
Ota yhteyttä!