www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

vvv vaihtoehto www-sivujen salaliittotetoriolille? (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 23.01.2018, 16:40 @ tuntematon

Pälkäneläinen löytää www-sivujen avulla aina vaan uusia salaliittoteorioita ja ihmeellisiä uhkakuvia.

Minulla on nuo kilpailevat vvv-sivut (vittuilet väärälle vanhukselle).

Maailma muuttuu, britit lähtee (?) EU-perheestä, EUn keskusta muuttuu, Suomen sijainti pysyy samana, mutta lähempänä keskusta ollaan. Suomen kieltä äidinkielenää puhuvia tulee olemaan uudessa EUssa enemmän kuin englantia äidinkielenään puhuvia---vautsi. Maailman toiseksi puhutuin kieli on muuten espanja, aika hämmentävää sekin.

Koilisväylä on auki entistä pitempiä aikoja vuodesta, ilman miehistöä kulkevat laivat ovat tulossa, ratatöitä tehdään Virosta kohti Euroopan sisäalueita, ratatunnelityöt Helsinki-Tallinna alkaa jo ehkä tänä vuonna. Suunnitteluvaihtoehdot ratayhteydestä jäämerelle valmistuvat tänä keväänä, rata onkin sitten jo koko Eurooppaa hyödyntävä ja rahoitus on sen mukainen,

EUn keskuspankki rahoitti monia maita, kuten Portugali, Irlanti, Espanja ja hei noi maat on noussut jalioilleen. Kreikka toipuu pikkuhiljaa, kalliiksi käy, mutta halpaa sen on mistä rahalla selviää. (Suurin rahoittaja on EUn keskuspankki, jolle kaikki jäsenvaltiotkin on velkaa...no rha on paperia tai bittejä, saattaa tulla mielenkiintoisia päätöksia asian suhteen). Isointa EU-tukea saa entiset Itä-Euroopan maat ja ne paskoo nykyisin niskaamme huomattavasti vähemmän saasteita kuin ennen.

Afrikan pohjoisosat alkaa sitten pikkuhiljaa rauhoittuun ja hyvä niin, kohta heidän kanssaan käydään kauppaa.

EU ja Japani solmivat kauppasopimuksen. Kiinaan levittäytyy Afrikkaan isolla rahalla ja ei ole EUllakaan konfliktinhakuisuutta Afrikan kanssa.

No yhteistyötä tehdään, no mitä nyt Trumppilanddia haastaa riitaa kaikkien kanssa ja eristäytyy, mutta maailman väestä vain vajaat kahdeskymmenen osa on jenkkejä ja jenkiläkään ei ole yhtenäinen maa.

Maailma muuttuu nopeastu, mutta Suomi on hyötynyt rajusti tästä muutoksesta ja hyötyy edelleen.

Pirun hyvää tekstiä ilman salaliittoja. Trump ja britit saavat häärätä keskenään. Ovat kohta pihalla muusta maailmasta kuin lumiukot. Brittien elinkeinoelämä ja jopa vastaanäänestäneet kansalaiset ovat pikku hiljaa alkaneet tajuta, mitä tuli tehtyä. Bisnes ja työpaikat ovat jo alkaneet valua muualle.
Saas muuten nähdä, tuleeko Trumpille kohta virallisesti lähtö, kun Venäjän sotku selviää. On muuten sekin nyt nähty, kuinka USAn kansalaiset häpeävät päämiestään.

  luettu 1865 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108005 viestiä 8545 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (1 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!