www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Mitä aikoinaan tapahtuikaan? (Talous ja raha)

kirj. JuX, 27.01.2018, 00:51 @ jussipussi

Salaliitto, salaliitto , hörhö, hörhö.. lol..:D

Vanhana pankkiirina ja nwo-masonisti-juoksupoikana Koivisto päätti ohittaa korkeinmanoikeuden päätöksen, jättää pankit pelastamatta... :D Suorittamalla valtionpetoksen koivisto jätti velalliset pankkien armoille.. :D

JAAKKOLAN todisteet ovat kiistattomat, joten jux voisi salaliiton tai hörhön hokemisen sijaan , loistaa ja kertoa faktat... mutta tavalliseen tapaan tältä trollilta niitä ei sen pahemmin tule ilmestymään.. lol..

Jaakkola sitä Jaakkola tätä. Täysin turhanpäiväistä löpinää never heard mieheltä. Täyttä sontaa hemmo vetelee. Kerrataan vielä hyvin ykdinkertaisesti, mitä tapahtui. Suomen rahamarkkina vapautui täysin hallitsemattomasti ja rahaa jaettiin holtittomasti ilman reaalivakuuksia. Kansa ml. yrittäjät ottivat lainaa vieraassa valuutassa mukavien pankinjohtajien neuvoessa.

Vahvasta markasta ei luovuttu ja Iiro Viinanen ulkisuudessa toisti mantraa "markkaa ei devalvoida". Pikkuinen valuutta joutui kovan spekulaation kohteeksi ja markka lopulta devalvoitui. Valuuttalainat lankesivat maksuun nyt tietysti aivan eri summilla.

Pankit pääomitettiin kyllä hyvin ja SKOPin sekä STS:n annettiin kaatua. Ruumiita tuli kyllä paljon. Arsenalin (roskapankki) toiminnan jälkeen kriisin kustannus jäi lopulta aika pieneksi. Yksittäisiä ikäviä kohtaloita tuli kuitenkin liikaa.

Siinä Jussille trollausta taas pikkuisen. Vaihdetaanko markkaan vaihteeksi ja muunnetaan euromääräiset kansantalouden velat devalvoituvaan markkaan? Saadaan vähän suurempi kriisi aikaan. Sitähän monet markkaruinarit itkevät tajuamatta lainkaan, mitä oikeasti seuraa.

  luettu 4905 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106508 viestiä 8461 viestiketjussa, 128 rekisteröitynyttä käyttäjää, 11 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 11 vierasta)
Ota yhteyttä!