www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Kansallissankarimme Paavo (Yleistä keskustelua)

kirj. mvonkarne, 01.02.2018, 09:37 @ tuntematon

Kepua ovat lestat vallanneet ja johtoporsaat ovat Ahosta lähtien olleet globalistien kätyreitä. Paavo palauttaa alkiolaisuutta politiikkaa jälleen vaihtoehdoksi. Harmittavasti puolueuskollisuus estää väkeä, etenkn maaseudun vanhempaa, toimimasta omatuntonsa mukaan. Citykepulaisuus on valheellisuudessaan ällöttävää, alistettu kok-vas-glogalistien apupuolueeksi.

Periaatteessa Paavon touhuissa on kyse samasta kuin Persujen hajoamisessa sinisiin ja persuihin. Sitä mukaan kun globalistit kaappaavat puolueet omien tarkoitustensa ajajiksi, hajoamispaineita tapahtuu. Soini piti pitkään epävakaan porukan kasassa mm. käyttämällä Halla-Ahoa paineenpurkuventtiilinä. Kepu kesti citykepulaisuutta aikansa, mutta viimeistään SipiBernerin vetäessä kaikista "oikealta ohi", aika oli kypsä hajaantumiselle. Saas nähdä, milloin hajoaminen tapahtuu Kokoomuksessa. Ihan kaikki kokkareiksi itsensä mieltävät PK-yrittäjät eivät ole innoissaan EUnukkeilusta ja muusta jännästä, mitä Kataisesta lähtien on oikein täpöllä rummutettu.

Jännäksi menee!

Muuten, huomenna olisi Kansalaispuolueen Pirkanmaan osaston perustamiskokous Ylöjärvellä... Eduskutavaaleja odotellessa :).

  luettu 2256 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107979 viestiä 8542 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (1 rekisteröitynyttä, 5 vierasta)
Ota yhteyttä!