www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Kansallissankarimme Paavo (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 01.02.2018, 22:56 @ jussipussi

Tekee tärkeää työtä isänmaan hyväksi. Historia tulee kiittämään Paavoa kepulisaation pysäyttämisestä ja persujen uhon tuhosta. Ääni Paavolle on ääni Kokoomus-Demari-Vihreät-hallituksen puolesta.


Heh, heh , jos äänestämällä voisit vaikuttaa, oli se jo kielletty.. :D

Ihan noin mielenkiinnosta nuppisi ajatuksen hahmottamiseksi, niin kerro minulle pääperiaatteet, miten unelmahallituksesi puolueiden linjat eroavat toisistaan? esim.: Maahanmuutto?, Eu?, Euro?, Verotus?, byrokratia? ... lol. :D

Heheheeeeee, näitä kyselee Jussi, joka lukee räyhäblogia sekä hörhömediaa ja pitää näitä totuutena. Oletko jo lainannut sen Suomen Laki -kirjan, jonka mukaan maassamme eletään? Siellä on mm. perustuslaki, joka säätää tuosta vaikuttamisesta. Kansa valitsee eduskunnan, eduskunta säätää lakeja, joita yleensä enemmistöhallitus esittää. Presidentti allekirjoittaa lait. Maataoudessa ja kalastuksessa toimitaan pitkälti Eun johdolla. Mikäli et pysty elämään noiden mukaan, ei muuta kuin lentolippu jonnekin muualle. Toisaalta eikö olekin kiva tämä sananvapaus, mitä vaan voi kirjoitella? Esim. lainaamasi räyhäblogi, uskomatonta soopaa!

  luettu 2304 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107979 viestiä 8542 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 12 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 12 vierasta)
Ota yhteyttä!