www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Tänään tehdään historiaa (Yleistä keskustelua)

kirj. Kotitarvekalastaja, 04.02.2018, 11:12 @ JuX

Mahtaavatko yrittäjän etuja ajella,vaikka
leivän saavatkin.Tosin osa ymmärtää.


Terveessä valtiossa kaikilla kansalaisilla on velvollisuus tehdä tarjolla olevia töitä sekä oikeus saada niistä riittävä korvaus. Sekä oikeisto- että vasemmistopuolueet ovat kuitenkin vääristäneet työn merkityksen. Oikeisto vaatii pakkotyötä yhä matalammilla palkoilla. Vasemmisto puolestaan valehtelee, että kansalaisilla on ”oikeus” kieltäytyä työstä ja nauttia silti veroeuroilla kustannetuista tuista. Molemmat näkemykset ovat myrkkyä Suomelle. :D
Täystyöllisyys olisi kauhistus nykypuolue skenessä... :D


Täystyöllisyys on teknologian kehityksen ja vapaan tiedonkulun ansiosta länsimaissa utopiaa. Ns. helppo työ kulkee maasta toiseen työvoiman hinnan vuoksi. Tuo määritelmä terveestä valtiosta on kyllä hyvä. Terve valtio kyllä huolehtii väliinputoajista. Varmaan jossakin vaiheessa tuo uskomaton tukiviidakko puretaan ja siirrytään kansalaispalkkaan. Kun tilalle tulee riittävän simppeli malli, luulisi virkamieskoneiston tarpeen vähenemisen vuoksi tuohon olevan joskus jopa varaa?

Älä unta näe. Suomeen tulee kolminkertainen hallinto. Eduskunta, valtuustot ja maakuntahallintohimmeli. Se on kepun möhkäle, jota ei hallitse kukaan.

  luettu 2034 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108376 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 13 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 13 vierasta)
Ota yhteyttä!