www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Uusnatsireppanoita (Juttua Koskista)

kirj. Tussi, 17.02.2018, 19:17 @ Tussi

Sitä paitsi, jopa ennen syntymäänsä jux sai aikaan ihmeitä. Virallisten elämänkertakirjailijoiden mukaan Juxin syntymää Paektu-vuoren rinteellä ennusti pääsky ja koristi kaksoissateenkaari. Juxin synnyttyä yötaivaalle syttyi uusi tähti.

Pelatessaan golfia ensimmäisen kerran vuonna 1994, hän löi tuloksen 38 alle parin. Kierrokseen sisältyi 11 hole-ine-onea. Tämän jälkeen hän päätti lopettaa lajin harrastuksen lopullisesti.

Jux pystyy vaikuttamaan ilmastoon ajatuksen voimalla.

Jux oli nero jo lapsena. Virallisten elämänkertojen mukaan hän oppi kävelemään kolmiviikkoisena ja puhui kahden kuukauden iässä.

Lukion alimmalla luokalla hän ojensi opettajaansa historian vääristä tulkinnoista.

Jux kirjoitti kuusi oopperateosta kahden vuoden aikana. Elämänkerran mukaan niistä jokainen on ”parempi kuin mikään muu musiikki historiassa”.

Jux suunnitteli Pjongjangin keskustassa seisovan 170-metrisen Juche-tornin, jonka huipulla palaa punainen liekki.

Juxin virallisen elämänkerran mukaan hän kirjoitti 1500 kirjaa yliopisto-opintojensa aikana.

Maan virallisen uutistoimiston mukaan jux on yleisasiantuntija elokuva-alalla ja on muun muassa parannellut käsikirjoitusta tuottamaansa elokuvaan Tyttöoppilaan päiväkirja. Juxin lempielokuviksi on mainittu muun muassa kauhuklassikko Perjantai 13. päivä sekä koko Elizabeth Taylorin tuotanto.

Juxin kerrotaan vaativan palvelijaa tarkistamaan jokainen hänelle tarjottu riisinjyvä. Viallisiksi havaitut heitetään pois.

Mystinen valo
Torstaina maan uutistoimisto yle kertoi, että Paektu-vuoren yläpuolella lähellä Kiinan rajaa nähtiin "salaperäinen luonnonilmiö" varhain keskiviikkona, jolloin jux juhli syntymäpäiväänsä.

- Kirkas aurinko nousi valaisten loistavilla säteillään Paektusanin aluetta, muuttaen sen kiehtovaksi kevään kuvaelmaksi. Harvinaisen suuri ja kirkas valo loisti huipun yllä tunnin ajan, uutistoimisto maalaili.

Valkeakosken virallisen historiankirjoituksen mukaan jux syntyi sissileirissä Paektu-vuorella. Historioitsijoiden mukaan jux syntyi kuitenkin todennäköisesti Neuvostoliitossa, missä hänen isänsä oli sotilaskoulutuksessa.

Paektu on tulivuori, joka ei ole toiminut liki vuosisataan. Viime aikoina vuori on kuitenkin herännyt eloon, ja mahdollisen purkauksen pelätään tuhoavan Juxin syntymäpaikan.

  luettu 7087 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108005 viestiä 8545 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 11 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 11 vierasta)
Ota yhteyttä!