www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Syyriasta ja muusta (Yleistä keskustelua)

kirj. mvonkarne, 21.02.2018, 09:12 @ raaka

Mieti nyt hetki ittekin. Ei kukaan ole niin tyhmä, että pommittaisi jotain sairaalaa tahallaan, eikä useampaa edes vahingossa. Sillähän antaisi sellaisen propaganda-aseen vastustajalleen että oksat pois.

Syyriaan liittyen, kun ottaa huomioon nämä 'aina samat näyttelijät kuvissa kriisistä toiseen' temput joita valkokypäriksi nimetty organisaatio tehtailee, niin en kyllä uskoisi mitään mitä Syyriasta, tai muustakaa konfliktista uutisidaan.

Ainoa mitä tiedetään varmaksi, ovat geopoliittiset intressit:
USA: Ei tykkää siitä, että Venäjällä on laivastotukikohtia missään. Siksi Krim, Siksi Syyria. Mustanmerentukikohta, Välimeren tukikohta. Selkeä homma.
Israel: Ei tykkää siitä, että alueella on yhtäkään vakaata valtiota, koska nehän ovat suurisraelin tiellä.
Venäjä: Venäjällä on ainoastaan yksi laivastotukikohta Välimerellä. Ei se siitä luovu. Tarvittaessa miehittää Syrian ja liittä osan siitä itseensä, kuten Krimimin.
Syyria: Jos länsimielinen vallanvaihto tapahtuisi, laivastotukikohdalle kävisi varsin huonosti. Tätä vallanvaihtoa isot pojat yrittää ja yrittää toisaalla estää.

Niin kauan kun laivastotukikohdat ovat olemassa, niistä käsin voidaan torjua jenkkien lentotukialustoimintaa. Lentotukialukset taasen ovat jenkkien hyökkäyssodan kivijalka. Tästä on kyse.

  luettu 1640 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107358 viestiä 8505 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 10 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 10 vierasta)
Ota yhteyttä!