www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Uusnatsireppanoita (Juttua Koskista)

kirj. mvonkarne, 22.02.2018, 10:02 @ Jussi

Välikevennys:
"Mikä on hauskaa muttei totta? -Holokausti".

Ja mitä tulee holohoaxin tietellisiin faktoihin, niin liian paljon on avoimia kysymyksiä perusfysiikkaan liittyen. Ja jos kaikki on selvää ja todisteet kunnossa, miksi tutkiminen on kielletty. Tämäkin jo on riittävä herättämään epäilyksiä.

Ja aina niin yksipuolista kerrontaa historiankirjoissa ja mediassa. Missä ovat oikeudenkäynnit atomipommin pudottamisen taustajoukoille tai Dresdenin pommituksiin osallistuneille piloteille? Niin, missä? Jos ollaan jotain mieltä, ollaan sitten kans.

Ja mitä tulee ylipäätään historiankirjoihin, niin miksei partisaanien tuhoretkistä kerrota koulussa, tai nuijasodasta tai pikku ja isovihasta tai saamelaisten kuskaamisesta eläintarhoihin? Kuka päättää, mitä painotetaan ja mitä ei. Kyllä joutais Suomessa olla Suomen historia pääasiallisena aihepiirinä.

Ja toiseen historialliseen asiaan. Kukas kertoo olevansa Luterilainen? Kuuluvansa siis sellaiseen kirkkokuntaan. Mitenkäs paljon olette tutustuneet kirkkonne oppi-isän teoksiin? Väittäisin että aika vähän, kuten yleensäkin.
Tosta lukuun: https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/26563/Luther.pdf
Ihan hauska opus, vähän perusteellinen vaan nykytyyliin verrattuna.

  luettu 6240 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107461 viestiä 8510 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!