www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Kansallismielisten tunnusmerkit II (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 22.02.2018, 22:50 @ JuX

Heti alkuun varoitus siitä, että seuraava saattaa sisältää huumoria ja pientä provoa, joten TOSIKOT ÄLKÖÖT LUKEKO.

Asiaan, kansallismielisen voi tunnistaa seuraavista tuntomerkeistä:

Kansallismielisen (jatkossa KM) pää on kalju tai hiukset ovat erittäin lyhyeksi ajetut.
KM:n hampaat ovat huonot tai ne ovat mallia 1X2 loput peruutettu. KM:n mielestä hampaiden pesu on turhaa hommaa. Hän ei mene kunnalliseenkaan hammashoitoon, vaikka kutsutaan.
KM:llä voi olla viikset, parta tai molemmat. Ne ovat kuitenkin hoitamattomat.
KM:llä on tatuointeja. Suosituimmat kuviot ovat Suomen lippu ja Suomen Leijona. Ulkopuoliselle aivan käsittämättömiäkin töherryksiä löytyy. Jos niihin on kätketty vierasta kieltä, sanat on yleensä kirjoitettu väärin.
KM tupakoi yleensä ja mieluiten ketjussa. Tupakan hinnankorotus ketuttaa, ulkomailta (Virosta) ostetaan kartonki jos toinenkin. Tarvittaessa yritetään vähän salakuljettaa ja jos löytyy trokari, häneltä ostetaan suurempiakin eriä.
Kaljansa ja lonkkunsa KM hakee Virosta. Kaikki on tietysti omiin tarpeisiin, koska tarve juoda on kova.
KM:llä on kova ääni ja sitä hän käyttää surutta. KM kompensoi äänellään tietämättömyyttään ja ääni kyllä tehoaa, sillä KM:llä on paljon kavereita. Nämä kaverit ovat samaa mieltä kaikesta.
KM on käynyt peruskoulun, jos sitäkään loppuun. Uutisia hän ei seuraa, koska kaikki uutiset tekee valemedia. Jos KM:ltä kysyy, mikä on valemedia, hän ei osaa siihen vastata. Silti hänellä on vahva mielipide joka asiaan.
KM äänestää Persuja tai ei ollenkaan. Hänen mielestään kaikista hänenkin asioistaan päätetään EU:ssa.
KM on kateellinen vanhalle koulukaverilleen, joka tiedetään kokoomuslaiseksi.
Tällä on ok-talo, Audi ja 700 tuhatta egeä velkaa. Joka vuosi tämä kaveri kutsuu KMnkin muistelemaan menneitä. Reissun kohokohta on tietysti ilmainen viina ja se, että KM salaa kusee nousukkaan paljuun.
KM:n mielestä kaikki vasurit, demarit ja vihreät ovat kommareita. Hän ei ymmärrä, miksi ne vinkuvat lisää palkkaa, vaikka saisi itsekin vähän enemmän. KM on yleensä työtön tai tekee pätkätöitä tai joitain hanttihommia. Siinä riittää sitten aikaa kansallismieliselle harrastukselle, kuten Suomi Ensin striimien seuraamiselle. Ne ovat hänestä parasta viihdettä.
KM tykkää kovasti seksistä. Omasta mielestään hänellä on parhaat iskurepliikit ja - metodit, mutta yleensä kymmenen IV A kaljan ja viiden valkovenäläisen jälkeen hän herää baarissa komeasti Paula Koivuniemeä karaokeroivan 75-vuotiaan vaaleaverikön vierestä.
KM:n mielestä EU on paha, euro on paha, Venäjä on paha. USA ja Trumppi on hyviä.
Eurosta pitäisi äkkiä päästä eroon. Eurollahan saa kuusi markkaa, ja hei, kuusi markkaa on enemmän kuin yksi euro!!

Kansallismielinen pukeutuu kesällä löysiin "lohishortseihin". Nimi tulee siitä, kun niillä kahlaa veteen, on punteissa aina saalista. T-paidassa lukee "kiitos Suomi 1939-1944." KM on itsekin käynyt armeijan, mutta yhtä todennäköistä on se, että inttiä ei ole käyty tai se on jäänyt kesken. Eihän se kansallismielisistä kansallismielisimmän, Suomen Sisun Olli Immoseltakaan ihan putkeen mennyt, hän tuumii.
KM on todellinen urheilun asiantuntija. Hänellä on pitkä kokemus alalta. Hän oli aikanaan nappulaliigan korttelisarjan hännänhuipun vasemman pakin varamies. Kiroaminen on äänekästä ja sipsipussi saa kyytiä, kun Suomi häviää jääkiekon MM-kisoissa Tanskalle. Ja Komarov ei kuulu joukkueeseen eikä Barkov, koska ne on r... iä. Pahaksi onneksi kyseessä oli iltaottelu ja KM saa naapurin valituksen vuoksi taloyhtiön isännöitsijältä huomautuksen metelistä.
Sekös ketuttaa KM:ää ja hän käy varmuuden vuoksi rytyyttämässä naapurin ovea ja antaa sille... "tanan pitkälettivihervassarille" suullisen varoituksen sekä myös uhkauksen "luunapista".
KM on kova matkustelemaan ja onkin oikein varsinainen kosmopoliitti. Hän käy kerran kuussa Virossa hakemassa juomaa "omaan tarpeeseen", joka on siis varsin suuri. Reissuillaan hän vetää joka kerta persukset olalle ja käyttäytyy kuin kunnon kansallismielisten kuuluu. Me suomalaiset ollaan kingejä ja virolaiset eivät ole yhtään mitään, hän ajattelee. Eikä pelkästään ajattele, vaan örisee kovaan ääneen aivan mitä sattuu. Ja kunpa olisi vielä Viron krooni, ja markka!
Nyt on euro, ja hei, eurolla sai viisitoista kroonia ja kuusi markkaa. Ajatelkaa: ei euro ole yhtään mitään. Kyllä se oli aikaa, kun pussissa oli 1500 kroonia, muistelee KM.
Jatkuu.... :D

  luettu 1792 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107461 viestiä 8510 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!