www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Uusnatsireppanoita (Juttua Koskista)

kirj. Jussi, 22.02.2018, 22:56 @ mvonkarne

Ja mitä tulee holohoaxin tietellisiin faktoihin, niin liian paljon on avoimia kysymyksiä perusfysiikkaan liittyen. Ja jos kaikki on selvää ja todisteet kunnossa, miksi tutkiminen on kielletty. Tämäkin jo on riittävä herättämään epäilyksiä.

Ennenkuin moderaattorilla menee tunteisiin, niin kyseisen asian ihmetteleminen ei ole suomessa lain vastaista.. :D
Herätyskellojen pitäisi alkaa soimaan normaalilla järjellä varustetulla yksilöllä, kun asian tieteellinentutkiminen ja kaasukammiotarinoiden kyseenalaistaminen on monessa maassa laissa kiellettyä... :D

Korostetaan vielä, ettei joku luule, että kieltäisin keskistysleirien olemassa olon.. kyse ei ole siitä, vaan keksitystä propagandasta aina saippua, lampunvarjo, kaasukammio, tarkoituksellisesta tuhoamisesta, 6-18 miljooniin juutalaisuhreihin..

Kyllä keskitysleirit olivat totta, mutta niissä oli muitakin, kuin pelkkiä juutalaisia, oli myös poliittisia/sota- vankeja, romaneja, yms..
Ja kyllä niissä kärsittiin, varsinkin sodan loppupuolella, kun liittoutuneet pommittivat kaiken maan tasalle.. Infran tuhouduttua, leirien olot kävivät sietämättömiksi.. tuli taudit ja nälänhätä, jolloin kuoleisuuskin lisääntyi...


Ja aina niin yksipuolista kerrontaa historiankirjoissa ja mediassa. Missä ovat oikeudenkäynnit atomipommin pudottamisen taustajoukoille tai Dresdenin pommituksiin osallistuneille piloteille? Niin, missä? Jos ollaan jotain mieltä, ollaan sitten kans.

Tässä debunkkaus bolshevikien propagandasta, koskien yhtä väitettyä tuhoamisleiriä
https://youtu.be/ZSS9vQ9eK4w

Täältä puolueetonta tietoa ja keskustelua holokaustista ilman sensuuria
https://codoh.com

  luettu 6094 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107357 viestiä 8505 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 13 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 13 vierasta)
Ota yhteyttä!