www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Jälleen näyttö venäläisten "rehellisyydestä" (Yleistä keskustelua)

kirj. mvonkarne, 22.03.2018, 13:39 @ Vaarisano

Onneksi brittien terveydenhoitojärjestelmä heti tunnisti myrkyn ja osasi antaa asianmukaista hoitoa. On ne lääkärit siellä todellisia ammattilaisia. Ei olisi missään muualla varmasti osattu heti tunnistaa outoja oireiluja neuvostomyrkyksi. Syyllinenkin löytyi nopeammin kuin Kenedyn murhassa. Tehokkaita ovat britit. Ja ministeritkin olivat heti valmiita vaikka ydinsotaan. Vekkulia toimintaa. Kuka hyötyy?

Ja olihan se selvillä, että tämä myrkytetty ex-agentti oli Venäjällä vankilassa 2004-2010 mutta luovutettiin 2010 Britanniaan agenttien vaihdossa. Että semmosta... vähän liikaa kysymyksiä auki. Miksi murhata 8 vuotta vapaana ollut kaksoisagentti, joka tasan varamsti ei ole omannut pääsyä lähellekään mitään mielenkiintoista (vai päästäisitkö itse entisen kaksoisagentin jonnekin lähistölle). Jos edes tiesi jotain, niin vanhentunutta tietoa vain ja miksei olisi 8 vuoden aikana jo kertonut kaikkea tietämäänsä.

Eli ei mitään hyötyä Putinille olisi murhata agenttia. Ei sitten mitään. Kuten ei ole mitään järkeä sairaaloitakaan pommittaa. Ainoa joka näistä hyötyy, on länsipropagandakoneisto, ja sen tietää Puttekin hyvin. Miksi tehdä mitään mistä ei hyödy ollenkaan? Ei se kattos ole mikään idioottijätkä vaikka ryssä onkin.

  luettu 2881 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108019 viestiä 8546 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!