www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Naiset siirtäneet laillisen tuomioistuimen täysin sivuun? (Yleistä keskustelua)

kirj. Isojussi, 26.03.2018, 14:50 @ Kirjuri

Esimerkiksi Minna Haapäkylä, Pihla Viitala ja Satu Silvo ovat kertoneet omista kokemuksistansa omilla nimillään. Kakilla ei vielkään riitä voimat tai rohkeus kertoa asioista. Valitettavasti.

Louhimies myönsi kaiken muun, paitsi lasten itkettämistä. Törhösen käytös on vuosikymmenet ollut tiedossa, mutta juuri hänen valta-asemansa johdosta asioista ei ole uskallettu puhua.

Ihmettelihän Jörn Donnerkin jo taannoin, miksi VAIN Törhösen nimi on nostettu esille. Eikä tarevitse kovin monen ammattinäyttelijän kanssa jutella, kun ihmettelee samaa.

Appelsiini-Ulla päivittelee Iltaliisteessä Tukholmalaisen teatterimogulin itsemurhaa, mutta kukaan ei muista niitä lupaavia, nuoria näyttelijöitä jotka ovat päätyneet näiden "mogulien" toiminnan seurauksena samaan ratkaisuun.

Mulle on oikeestaa sama, miten mua nimimerkin takaa nimitellään. Noiden rohkeiden naisten pilkkaaminen - kuten Eero Ahokin hyvin totesi - on todella typerää ja väärin.

Kaiken tämän keskellä pitää muistaa, että tärkeintä ei ole miten hyviä elokuvia joku on tehnyt tai miten kaltoin on jotain toista kohdeltu. Ei - oleellista on se, että asialle pannaan piste. Olleelista on, että tulevien polvien ei tarvitse ottaa moista törkykäytöstä vastaan.

Antaisitko sinä jonkun käyttäytyä noin omaa lastasi kohtaan?

  luettu 2272 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
106260 viestiä 8445 viestiketjussa, 127 rekisteröitynyttä käyttäjää, 3 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 3 vierasta)
Ota yhteyttä!