www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Yhteiskunnallinen epäonnistuminen (Yleistä keskustelua)

kirj. mvonkarne, 09.04.2018, 12:54

Syntyvyys on romahtanut. Siitä nyt (vasta) uutisoidaa isommin. Yhteiskunnallinen epäonnistuminen on tapahtunut. Perustelut seuraavat:

Lähdetään perusteista: Syö, selviydy, lisäänny. Tämä on elämän peruslause.
Toinen perusasia on se, että viidakon laki, eli vahvimman oikeus on aina olemassa. Sitä ei voi kieltää. Siltä voi varautua. Syö tai tule syödyksi.

Ihminen on varsin heikko fyysisesti, mutta laumassa vahva, sillä kykenee organisoitumaan varsin monimutkaisiin yhteiskuntiin.

Lauma luo turvaa yksilölle. Yhdessä hankitaan ravintoa, yhdessä selviydytään ja yhdessä luodaan edellytykset lisääntymiselle. Nämä ovat perusasioita. Jos näissä mokataan, ei millään muulla ole väliä. Kaikki hienot aatteet ja ajatukset; humanismit, tasa-arvot, tietoyhteiskunnat, avaruustutkimus jne. ovat lisääntymisedellytyksiin nähden toisarvoisia.

Terveellinen ja turvallinen elinympäristö ja luottamus yhteisöön ja sen jäseniin ja sen yhtenäisyys, ovat tekijöitä joihin olisi panostettava. Siltikin vaikka sen vuoksi täytyisi luopua ah, niin ihqusta monikulttuurisuudesta ja avointen rajojen integraatiopolitiikasta. Tehotuotannostakin joutuisi ekologisempaan suuntaan siirtymään terveyssyistä sekä hengen ja ruumiin kulttuuria kehittämään suuntautuisvat harrasteet. Jäisi mäkkärin nugetit syömättä ja lenkille pitäisi mennä ja kuorolaulua harrastaa jotta pysyy keho ja mieli virkeänä. Olisipas "kamalaa".

Niin, mitäpä sillä ferrarillakaan tekee, jollei seiso - tällä periaatteella mentävä. Jalat jos irtoavat maasta kun pää tykkäisi olla pilvissa sateenkaarien ja tähtien kanssa, niin huonosti menee lopulta.

Siementä vakoon suomalaiset!

  luettu 2146 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108041 viestiä 8548 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!