www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Jälleen näyttö venäläisten rauhantaht.politiikasta (Yleistä keskustelua)

kirj. mvonkarne, 10.04.2018, 10:12 @ YK

Tässä on sama homma kuin Irakin sodassa. False Flaggia koko homma. Ja kuka näistä edes raportoi? Valkokypärät, jotka ovatkaan keitä? No näyttelijöitä. Samat uhrit joka kriisissä mukana. Jännästi samoja uhreja löytyy myös kouluampumisista ja muista terroriteoista. Mind-Controllia tämä on. Mieti aina: KUKA HYÖTYY? Tekoihin tarvitaan mahdollisuus ja motiivi. Motiivi puuttuu täysin.

Miksi ihmeessä kukaan tekisi tekoja, jotka kääntäisivät koko maailman itseään vastaan? (Paitsi Israel joka saa tehdä mitä vaan mutta näin siksi, että heikäläiset omistaa koko mediakentän. Voidaan manipuloida sodan oikeutusta massoille ja sitten kun vielä vihapuhetuomarit on lahjottu messiin, niin asioita oikein näkeviä vainotaan hiljaisiksi.)

Sen sijaan falseflagille on motiivi: BRICS on tuhottava koska se uhkaa dollaria. Brasilia taisi mennä jo vaalimanipuloinnilla sekaisin, Etelä-Afrikka on kaaoksessa valkoisten sorron vuoksi. Intiassa.. mitenhän siellä menee. Kiinaa vastaan alkaa tullisota pikkuhiljaa, mutta epäilisin että kiinan hallitsemilla seuduilla Afrikassa nähdään pian "kaikkea jännää". Sota on myös hyvä bisnes ja täytyyhän aina sopivin väliajoin suorittaa veriuhreja sodanjumala Jahvelle jotta pyhä maa pysyy pystyssä ja kukoistaa (näin kerrotaan heidän pyhissä kirjoissaan).

  luettu 2515 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108005 viestiä 8545 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 11 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 11 vierasta)
Ota yhteyttä!