www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Paljonko on miljardi? (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 21.05.2018, 10:37 @ mvonkarne

Tuon miljardin tuhlauksen voisi hyväksyä jos se olisi vain se yksi miljardi. Mutta kun niitä hukataan koko ajan lisää, ja useita samaan aikaan.

Esimerkkinä EU-maksumme. Maksamme EU:lle erilaisina maksuina noin 1-1,5 miljardia joka vuosi enemmän kuin sieltä saamme. Ja kun tiedetään että olemme olleet EU:n jäsen vuodesta 1995, niin voidaanko olettaa että palkansaaja on maksanut EU:lle veroja 11 000e? Perhettä kohden 22 000e? Tuollakin rahalla olisi saatu paljon elvytystä Suomen kansantalouteen, kotitalouksista puhumattakaan. Ja ehkä silloin ei tarvisi uutistella siitä miten kotitalouksilla on "liikaa" velkaa. Oletettavasti Suomen valtiontalouskin olisi kerännyt noista oman osansa veroina. Jolloin taloudellinen tilanteemme ei olisi niin huono kuin nyt.

Miksi sitten työtätekeviä pitää verottaa nykyään niin kovasti? Johtunee osin siitä että Suuri ja Mahtava EU ottaa koko ajan lisää velkaa meidän nimiimme. Ja siitä että EU mahdollistaa monikansallisten yhtiöiden voittojen uloskirjaamisen maastamme lähes 0-verolla. Ja ilmaiseksi annettujen luonnonrikkauksien myötä valtio hukkasi pääomatulonsa. Jäljelle jäi vain EU ammottavien kitoineen ja työtätekevien tuloverotus.

Mutta EU keksii diktaattorina alati lisää verotettavia kohteita. Nyt vuorossa on "muovivero" josta Orpo jo jotain uskalsi sanoakkin. Mutta sitä ei ole uutisoitu että esim. Saksa ei aio esittää liittovaltiossaan ko. muoviveroa kannettavaksi EU:lle. Ja siksi Katainen käskytettiin soittamaan Saksan liittovaltion virkamiehille ja perustelemaan miksi nyt toukokuussa ratifioitava muovivero ei ole rangaistus kulutajia ja/tai teollisuutta kohtaan vaan rohkaisu parempaan kaupankäyntiin. Kas kun ei "PItää uskaltaa/pystyä tekemään kipeitä päätöksiä".

http://www.lvz.de/Nachrichten/Politik/EU-Kommission-ruft-Bundesregierung-zum-Umdenken-auf

Miettikääpä missä kaikessa on muovia... Sitä kun on alusvaattesita lähtien aina auton osiin sekä maaleihin että liimoihin. Eikä EU:N kekseliäisyys tähän lopu. Odotellaan rauhassa niin kyllä sielä keksitään. Vai pitäisikö antaa muutama vinkki?

Tuola alempana viittailtiin aiempiin kirjoituksiini. Ei kai niihin voi kommentoida kuin "Mitä minä sanoin". Demokratiaan kuitenkin kuuluu se että kaikki saavat sitä mitä kukaan ei halua. Ja kun suurin osa suomalaisista haluaa kuulua EU:hun, niin nautitaan siitä hyvästä mitä se meille suo.

Hyvää kevään jatkoa.

  luettu 2100 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107346 viestiä 8505 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!