www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Hallituksen käsittämättömät suunnitelmat! (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 14.06.2018, 23:47 @ Jussi

Trolli jux jätti perustelut trollimaisesti taka-alalle. Faktoista puhumattakaan... lol


Uusi lastensairaala on ollut hieno hanke. Keräysvaroja yksityisiltä on saatu 38,6 miljoonaa euroa. Lisäksi hanketta ovat rahoittaneet HUS ja Suomen valtio. Tästä hommasta täydet pojot Bernerille, monille isoille firmoille sekä lukemattomille yksityishenkilöille. Mvonkarne ja Jussi haluavat levittää p..Skaa
pellolle kuin jemmarit ikään. Täyttä sontaa nämä salaliittoteoriat. Elämme oikeusvaltiossa, jossa rikoksista aika korkealla prosentilla jää kiinni ja joutuu jopa poseen. Mutta saahan sitä hörhöillä, onneksi se on vielä suhteellisen vähäistä.


:D diipadaapa... daabadiiba

Trolli-jux on hyvä ja perustelee hieman tarkemmin artikkelin epäkohdat. Lol

Ei tarvitse amatöörien salaliittoteorioita sen paremmin perustella. Tervejärkinen ihminen tunnistaa kirjoituksen tason pari kappaletta luettuaan.
Hyvää asiaa ei huonoksi saa tuolla tavoin.


Samalla voit kertoa meille, miksi ja miten terveydenhuollon yksityistäminen voiton maksimoimiseksi, palvelee tavallista suomalaista, verrattuna nykyiseen malliin?

Julkisen sektorin investointimahkut ovat valitettavasti rajalliset. Tämä kyseinen projekti ei olisi ainakaan ehkä vuosikymmeniin liikahtanut ilman hyväntahdon elettä. Kuten tiedämme, julkisella puolella on valtava kiinteistömassa, josta se osin pyrkii eroon. Tämä koskee myös terveyspuolta, lisäksi vuokraus vapauttaa kassavirtoja. Ja jos julkinen terveydenhuolto ei toimi, jo nykyään on kunnissa käännytty monasti yksityisten puoleen. Toki toivottavaa on, että suurin volyymi jatkossakin on julkisella puolella.

Itse olen aika skeptinen amerikan-tyyliin... koska rahanahneet vakuutusyhtiöt. :D

Meitä ei tässäkään asiassa kannata verrata Usaan, koska meillä asiat ovat suhteellisen hyvin, siellä ei.

  luettu 2385 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108376 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!