www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Seis sosialidemokratia (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 05.07.2018, 21:28 @ Jude

"Oppositiolla ei nyt ole yhtään varteenotettavaa johtohahmoa."

Kummasti se Jussi Halla-aho aina "unohdetaan". Persujen kannatuksen piti olla välikaljaluokkaa sinisten korjatessa potin, mutta kuinkas kävikään. Kannatus viiimeisimmässä Ylen gallupissa kiivennyt yli 10 prosentin eli heille hyvin tyypillisellä tasolla. Vielä kun otetaan mukaan ne joita ei paljoa galluppeihin osallistuminen kiinnosta päästään likemmäksi 20 kuin 10 prosenttia. Tapahtumat euroopassa satavat jatkuvasti Jussin laariin. Maahanmuutton kanssa puuhastelu on aivan käsittämätöntä lukuun ottamatta Puolaa ja Unkaria. Toki monessa muussakin maassa ollaan heräilemässä joten vaalien koittaessa reilun puolen vuoden kuluttua saattaa jopa Soinilla hiukan jytkähtää kun perussuomalaisia ei voidakkaan ohittaa hallitusneuvotteluissa.

Gallup on aina tarkempi kuin mutu, ei yhden asian mies kerää kuin sen 90 prosentin vihat. Hulluaho on varmaan hyvä kirjoittelemaan blogia maahanmuutosta. Se suurempi juttu, valtakunnan asioiden hoito, näytöt nollatasoa. Persut eivät tule hänen johdollaan pääsemään hallitukseen, vaikka kannatus olisi 30 pinnaa.

Puola ja Unkari tullaan laittamaan ruotuun Eu:n taholta. Kukin kantaa osansa sopimusten ja kantokykynsä mukaisesti. Siinä olen samaa mieltä, että EU on ollut täysin housut kintussa pakolaiskriisissä.

  luettu 1424 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108387 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 6 vierasta)
Ota yhteyttä!