www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Rasistiset vihapuheet (Yleistä keskustelua)

kirj. Jussi, 24.08.2018, 22:30 @ raaka

Olemme vaarallisella tiellä, jos punakaarteja glorifoidaan jo historiaan vedoten, se on vain osoitus siitä, että nykyinen aivopesu on tehnyt tehtävänsä. Harmi, että totalitaristisosialismin satojen miljoonien uhrien sekä omaisten tarinoita ympäri maailmaa emme saa kuulla.

Ajatusrikokset ja sananvapauden yksipuolistaminen on tie, mikä johtaa diktatuuriin (neuvostoliittio, kiina, pohjoiskorea yms.) Siksi on taisteltava tätä uuskommunismia ja näennäisdemokratiaa vastaan, millä globaalieliitti ja sille hyödylliset vihervasemmiston idiootit koittavat polkea kansandemokratian yksipuoluejärjestelmäksi.

Haittamaahanmuuttoa tulee jokaisen veronmaksajan vastustaa. Etnouskonnollista terrorismiä tulee jokaisen suomalaisen vastustaa.
Suomalaisvihamielisiä viherkommunistejä tulee jokaisen vastustaa.
Vain näin ehkäistään vero/velka-hel-vetti, lähiöiden muuttumista taisteluaareenoiksi, missä autot palavat, pommit räjähtelevät, luodit vinkuvat, sekä etnouskontohin perustavat kivikautisetlait vievät voiton valtionlaista.
Monikulttuuria ei saa ja pidä hyväksyä, kun haittamaahanmuuton kylkiäsinä lisääntyvä terrorismi ja rikollisuus kasvaa sietämättömättömään tilaan.

  luettu 1489 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108387 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!