www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Rasistiset vihapuheet (Yleistä keskustelua)

kirj. Jussi, 24.08.2018, 22:49 @ Jussi

Olemme vaarallisella tiellä, jos punakaarteja glorifoidaan jo historiaan vedoten, se on vain osoitus siitä, että nykyinen aivopesu on tehnyt tehtävänsä. Harmi, että totalitaristisosialismin satojen miljoonien uhrien sekä omaisten tarinoita ympäri maailmaa emme saa kuulla.

Ajatusrikokset ja sananvapauden yksipuolistaminen on tie, mikä johtaa diktatuuriin (neuvostoliittio, kiina, pohjoiskorea yms.) Siksi on taisteltava tätä uuskommunismia ja näennäisdemokratiaa vastaan, millä globaalieliitti ja sille hyödylliset vihervasemmiston idiootit koittavat polkea kansandemokratian yksipuoluejärjestelmäksi.

Haittamaahanmuuttoa tulee jokaisen veronmaksajan vastustaa. Etnouskonnollista terrorismiä tulee jokaisen suomalaisen vastustaa.
Suomalaisvihamielisiä viherkommunistejä tulee jokaisen vastustaa.
Vain näin ehkäistään vero/velka-hel-vetti, lähiöiden muuttumista taisteluaareenoiksi, missä autot palavat, pommit räjähtelevät, luodit vinkuvat, sekä etnouskontohin perustavat kivikautisetlait vievät voiton valtionlaista.
Monikulttuuria ei saa ja pidä hyväksyä, kun haittamaahanmuuton kylkiäsinä lisääntyvä terrorismi ja rikollisuus kasvaa sietämättömättömään tilaan.

...yksikin maahan perusteettomasti tunkeutuneen tekemä rikos on liikaa ja siitä ei saa tulla uutta normaalia, eikä sitä pidä vähätellä.
Traagisen Turun terrorismitapahtuman muistopäivänä media, poliitikot ja heidän äärivasemmistolaiset yhteistoimintahenkilönsä projisoivat oman syyllisyytensä tuttuun tapaan "äärioikeistoon", jolla ei ollut mitään tekemistä terroriteon ja siihen vaikuttaneiden syiden kanssa. Turussa nähtiin irvokas näytös, jossa viitisensataa hyväkästä marssi muukalaisterrorismin jatkumisen puolesta, koska se on heidän mielestään yksi monista hinnoista, joka pitää maksaa, jotta maasta saadaan uuskommunistinen maailmankylä.

  luettu 1499 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108387 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 5 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 5 vierasta)
Ota yhteyttä!