www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Rasistiset vihapuheet (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 31.08.2018, 22:54 @ Jussi


Ajatusrikokset ja sananvapauden yksipuolistaminen on tie, mikä johtaa diktatuuriin (neuvostoliittio, kiina, pohjoiskorea yms.) Siksi on taisteltava tätä uuskommunismia ja näennäisdemokratiaa vastaan, millä globaalieliitti ja sille hyödylliset vihervasemmiston idiootit koittavat polkea kansandemokratian yksipuoluejärjestelmäksi.

Hienoja sivistyssanoja Jussipoika viljelee. Ettet vain itse olisi sortunut aivopesun uhriksi. Globaalieliitti, näennäisdemokratia ja uuskommunismi kun ovat näiden juhanijokeloiden ym. salaliittojuttuja. Onneksi Suomen kansa uskoo edelleen tähän omaan demokratiaamme, jota sinä kutsut näennäiseksi.

Ensin täytyy tunnustaa tosiasiat ja historia, sitten vasta voi puhua nykyisestä puhumattakaan tulevasta. Maailma muuttuu koko ajan, tieto virtaa ja ihmiset etsivät kautta maapallon parempaa elämää. Sivistysvaltiot vetävät junaa ja etsivät ratkaisuja. Se on kovin haastavaa, varsinkin, kun rajat ovat viivoja kartalla.

Uskoakseni ymmärryksesi ei riitä tunnustamaan sitäkään, että Suomi pienenä vientimaana elää tai kuolee kaupasta. Nyt meneillään olevista pakotteista ja kauppasodista kärsivät juurikin pienet avoimet taloudet, kuten Suomi.

Sitten itse pointtiin: rasistiset vihapuheet. Yleistäminen on aika huono juttu. Jos aletaan yleistämään, että tietyt kansat tai rodut ovat pahoja, ollaan väärällä tiellä. Hyvä poikii hyvää ja paha pahaa. Kuten olet hyvin perillä suomalaisista sananlaskuista, laitetaan loppuun: Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

  luettu 963 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107395 viestiä 8506 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 8 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!