www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Onnittelut Pälkäneelle, sisukas vastustus toi voiton! (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 01.09.2018, 23:11 @ Koskinpoika

Tavailin tuota päätöstä ja näin reilun vuorokauden miettimisen jälkeen siinä on pari kohtaa jotka särähtää silmään. Ensinnäkin, Pälkäneen osalta hanke hylättiin luonnonsuojelullisiin näkökohtiin vedoten, aivan kuten Aluehallitovirastokin totesi. Jo pelkät luonnonsuojelulliset asiat estävät hankkeen toteuttamisen. Miksi sitten Keiniänrannassa olevasta viitasammakkoyhdyskunnasta ei puhuttu sanallakaan? Viitasammakko kun on direktiivieläin ja Keiniänrannan vedenpumppaamo tulisi keskelle kahta populaatiota. Ja niitty asfaltoitaessa tuhoaisi viitasammakon elinympäristön. Puhumattakaan pumpaamon aiheuttamasta melusta herkälle lajille.

Toinen kohta onkin kimurantimpi. Nimittäin kun korkein hallinto-oikeus palautti asian Aluehallintovirastolle uudelleen käsiteltäväksi, niin se samalla antoi TAVASE OY:lle mahdollisuuden hakea poltikoilta poikkeuslupapäätöstä luonnonsuojelulain jyräämiseksi. Mietin että miten politikot voivat kävellä korkeimman hallinto-oikeuden ja aluehallintoviraston päätösten yli?

Koska tuotantoalue 3 putosi pois ei hanke ole enää taloudellisesti kannattava. Tampere ei itseään varten rupea rakentamaan uutta vesilähdettä. Sen velat ovat jo sen verran kovat että Kangasalakaan ei tarvitse laitosta. Mutta se perustamisasiakirja... Sillä sopimuksella saadaan Pirkanmaan alueelle monopoli vedenmyyntiin. Ja se varmasti kiinnostaa mahdollisia osakeyhtiön ostajia. Monopoli on aina sana jonka kuullessan tietyt tahot höristävät korviaan: Globalistit.

Kuten todettua, laitosta tai sen vettä ei yksikään kunta tarvitse Pirkanmaalla. Se on nähty koska yksikään kunta ei ole kärsinyt vesipulasta. Mutta kuinka kauan politikot halauvat tehdä lehmänkauppoja tällä TAVASE Oy:llä? Nyt annettiin mahdollisuus jälleen kerran vetäytyä hankkeesta kasvojaan menettämättä. Mutta osaavatko politikot sen taidon? Vai jatketaanko pelaamista veronmaksajien rahoilla?

...ratikka, lentokentän pistoraide, lentokentän kaupunginosa, ohitustie...

  luettu 2480 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107979 viestiä 8542 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 8 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!