www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Onnittelut Pälkäneelle, sisukas vastustus toi voiton! (Yleistä keskustelua)

kirj. tuntematon, 02.09.2018, 09:49 @ Pälkäneeltä päin
Viestiä on muokannut tuntematon, 02.09.2018, 10:02

Kun nyt kerran pyysit....

Se mikä on mennyt, on mennyt, ei rasita yhtiötä eikä tulevaa asiakasta käyttömaksuina. Sesse on vähän sama, kun ostaisit konkurssipesästä, saat yrityksen, et velkoja.

Se Pälkäneen imeytysalue olisi tuotoiltaan ollut pienin ja kustannuksiltaan kallein. Tuotoksia laskettiin noin kakskyttuhatta kuutiota, Akaan ja Valkeakosken varaus yli kolmetoista tuhatta... ei kovin paljoa olisi Tampereen suuntaan riittänytkään.

Ai niin, Pirkkalan vedenkulutus on laskettu mukaan Tampereen vesi varaukseen. Pirkkalan veden käyttäjä maksaa vedestään 20 prossaa enemmän kuin tamperelaiselta peritään, suhde on kiinteäksi sovittu. Pirkkalassa on noin 19 000 asukasta, kulutus niin 150 litraa päivässä...noin miljoona kuutiota vuodessa, lisähintaan noin kolkytsentti kuutio...no TAVASE-osakaskuntana hinta voisi olla eri?

Lempäälä saa vetensä halvemmalla Tampereelta kuin Valkeakoskelta. Nykyinen Lempäälän varaus osuus ei riitä läheskään koko kunnan kulutukseen. Jos "jossakin" olisi myytävänä varaus osuuksia, tilanne voisi olla toinen.

  luettu 3176 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108376 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 8 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!