www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Onnittelut Pälkäneelle, sisukas vastustus toi voiton! (Yleistä keskustelua)

kirj. tuntematon, 02.09.2018, 10:41 @ Helmenkalastaja

---tota, kyllä Kiuru ja munattomat ovat ihan vahvasti ja voimallisesti vastustaneet TAVASEa... ja käyneet Valkeakoskelle kovin kalliiksi. Valkeakosken vesilaitos on menettänyt/ ja menettää lyhyellä aikavälillä noin neljäkymmentätuhatta asiakasta, eikä kuulemma tunnu missään. Varavesiyhteys nyt kuitenin synty hyvin edullisesti, pisteet siit.

Se että kunnassa alkaa vesi-, jätevesi-, sähkö- ja kaukolämpömaksut olla selvästi naapureita hintavampia ja veroprosentissa on nousupaineita, no se ei ole kenenkään etu. Näin akaalaisena on hyvä, kun naapurit voi hyvin.

Rehelliseti on sanottava, että kokonaisuuden kannalta on aivan sama, saako Akaa TAVASEsta millin tai kaksi, kyllä meillä on ryssitty paljon isommalla rahalla, ei se suuresti paikkaa taloutta.

Akaassa on tehty hyviäkin päätöksia, uusi hyvinvointikeskus nousee ja korvaa kolme vanhaa terkkaria. Valkeakoskelle rakentuu Valkeakosken, Urjalan ja Akaan yhteinen terveyskeskusen vuodeostao ja se on enemmän kuin hyvä. Yhteistyötä pitäisi edelleenkin lisätä, se onb menestyksen avain. Pälkänettä ei pelasta mikää, tai ehkä kuntaliitos, jos Kangasala huolii, se TAVASE-kunta.

  luettu 2442 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107979 viestiä 8542 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 13 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 13 vierasta)
Ota yhteyttä!