www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Onnittelut Pälkäneelle, sisukas vastustus toi voiton! (Yleistä keskustelua)

kirj. Helmenkalastaja, 03.09.2018, 11:40 @ tuntematon

Se että kunnassa alkaa vesi-, jätevesi-, sähkö- ja kaukolämpömaksut olla selvästi naapureita hintavampia ja veroprosentissa on nousupaineita, no se ei ole kenenkään etu. Näin akaalaisena on hyvä, kun naapurit voi hyvin.

Akaassa on tehty hyviäkin päätöksia, uusi hyvinvointikeskus nousee ja korvaa kolme vanhaa terkkaria. Valkeakoskelle rakentuu Valkeakosken, Urjalan ja Akaan yhteinen terveyskeskusen vuodeostao ja se on enemmän kuin hyvä. Yhteistyötä pitäisi edelleenkin lisätä, se onb menestyksen avain. Pälkänettä ei pelasta mikää, tai ehkä kuntaliitos, jos Kangasala huolii, se TAVASE-kunta.


Vesihuollon hintalappua ei ole näkynyt. Tuskin sitä kukaan tietääkään. Ei myöskään aikataulusta kuulu mitään. Hiljaista on kuin huopatossutehtaassa.

Yhteistyö on voimaa, kuten totesit. Vähän vanhoja viisauksia. Pälkäne on itsensä nurkkaan pelannut erakko. Yskää saa, kun yksin makaa. Tulee mieleen myös Ramin pajatson pelaaminen markka-aikaan. Rami uhosi, että otti pajatsosta keskustan, vaikka satanen siinä meni.

  luettu 2370 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107979 viestiä 8542 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 11 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 11 vierasta)
Ota yhteyttä!