www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Miten meitä hallitaan (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 16.09.2018, 22:22 @ Jussi

Mutta se ei poista, sitä faktaa, että ns. läntinenmedia mitä, joku voi jopa verrata absoluuttiseen totuuteen on muutaman korporaation omistama... :D
Sen ajama mielipidemuokkaus ei poikkea pohjoiskorean tai parjatun venäjän uutisista.. uutiset ovat propagandaa ja siihen sokeasti uskovat ovat auktoriteettiuskovaisia hölmöjä lampaita..

Omien aivojen käyttö on harvinaisen vaikeata näille tapauksille..

Eli meidän eri kunnon medioita seuraavien pitäisi alkaa uskoa salaliittosatuihin? Me olemme lampaita, koska emme usko hörhöjuttuja? Jospa luettelet meille nämä korporaatiot, jotka omistavat läntisen median. Kyllä se on Jussi niin, että esim. Aamulehti kuuluu Almamediaan, jonka osake noteerataan pörssissä. Samoin Hesari, kuuluu Sanoma-konserniin, pörssiyhtiö. Yle on valtiollinen kanava, joka löytyy tietysti jokaisesta länsimaasta. Näissä kunnon medioissa on toimittajia eikä harhoissaan eläviä hörhöä. Siinä on se ero, olisihan se kummaa, että uutisointi länsimaissa vajoaisi Foxin tasolle.
No kuinka meitä ohjaillaan ja hallitaan? Ei mitenkään verrattuna esim. Venäjään, jossa Oppositiolla ei ole oikeastaan minkäänlaisia vaikuttamiskanavia. Kaikki on Putinin hanskassa ja muut pidetään vaiti. Usassa taas Trump koittaa vaientaa vapaan median siinä onnistumatta.

  luettu 1338 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108397 viestiä 8579 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 5 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 5 vierasta)
Ota yhteyttä!