www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Pauli Kiuru. Halvensi naisen (Yleistä keskustelua)

kirj. KMS, 22.09.2018, 00:09 @ Elluliisa

Perjantain farssi eduskunnassa kuvaa erinomaisesti Sipilän oikeistohallituksen härskiä valtapoliittista peliä paljaimmillaan, jossa demokratia esiintyy ainoastaan puhuvina päinä mediajulkisuudessa vastuunkantoa julistaen.

Soinin(sin) luottamuksesta äänestettäessä hallituspuolueiden napinpainajat pistettiin härskisti ruotuun. Neljä Kokoomuksen naiskansanedustajaa uskalsivat uhmata Orpon ukaasia, mutta hekin vain jättämällä äänestys kokonaan väliin, vaikka istuivatkin salissa omilla paikoillaan. En tiedä miksi he ylipäätään ovat eduskunnassa, kun eivät osaa ilmaista mielipidettään? Jopa tyhjän painaminenkin oli ylivoimaista!

Kun taas kaikki persut äänestivät tyhjää. Tosi yksimielistä porukkaa! Siinä ei puoluekuria tarvittu(sic!), kun persut antoivat (käytännössä) luottamuksensa Soinille(sin).

Näin Soini sai luvan jatkaa edelleen omien, Suomen virallisen kannan vastaisten, mielipiteittensä esittämistä matkustaessaan ulkomailla ulkoministerin ominaisuudessa. Sipilä ja Orpo tanssii, kun Soini viheltää.

On todella demokratian irvikuva, että hallituksessa on viiden ministerin omaava puolue(sin) 1%:n kannatuksella ja puolueen kansanedustajat ovat vielä valittu toisen puolueen(ps) edustajina.

Nyt tuo Sipilän oikeistokoalitio pitää kynsin hampain kiinni vallasta ja pysyy pystyssä ainoastaan mikropuolue Sinisten turvin. Soini pyörittää koko palettia hillotolpasta tiukasti kiinni pitäen.

Kuulemma Ben Z.(kok) oli todennut jossain, kun puhuttiin selkärangattomista kansanedustajista, että kansanedustajilla on niin paksu nahka, että he pysyvät pystyssä ilman selkärankaakin. Lienee lievää liioittelua yleistää, mutta tämänkin äänestyksen perusteella sopii moneen napinpainajaan.

Ehkä Pauli tässä äänestyksessä olikin "suoraselkäinen" ja tuli vain "kaapista ulos".

Sirkusesitys jatkuu, toteaa Uuninpankkopoika Saku Timonen. Kannattaa lukea.

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2018/09/21/sirkusesitys-jatkuu/

  luettu 1498 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108397 viestiä 8579 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 2 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 2 vierasta)
Ota yhteyttä!