www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Poliittista teatteria (Valtakunnan politiikka)

kirj. KMS, 18.10.2018, 00:33

Hallitus järjesti tiistaina eduskunnassa poliittisen teatteriesityksen tiedonannon muodossa. Tiedonantohan järjestettiin irtisanomislain johdosta.

Tiedonanto oli demokratian irvikuva. Hallitus haki eduskunnan eli käytännössä omien napinpainajiensa tukea irtisanomislaille, jota ei vielä edes ole eduskunnassa. Ryhmäkuri odotetusti piti ja 101 kansanedustajaa äänesti sellaisen lain puolesta, jonka sisällöstä he eivät tienneet mitään. He antoivat tyhjän blankon hallitukselle eli luvan hallitukselle tehdä minkälainen laki hyvänsä. Piikki on auki.

Kysyttäessä hallitukselta, miten tämä uusi irtisanomislaki poikkeaisi nykyisestä voimassaolevasta laista, ei Sipilä, Orpo kuin Lindströmkään pystyneet kertomaan yhtään konkreettista esimerkkiä poikkeamista.

Hallitus antoi kovalla kiireellä ja kohulla tiedonannon eduskunnalle, mutta hallituksen kiinnostus debattiin virallisen liturgian jälkeen loppui heti, kun TV:n suora lähetys päättyi. Ensin lähti Orpo, sitten Sipilä ja viimeinenkin ministeri Lindström lähti sen jälkeen, kun hän ensin yritti vielä vastata kysymykseen irtisanomislain poikkeavuudesta nykyiseen lakiin. Mutta eihän siitä mitään tullut ja Lindströmkin totesi paremmaksi lähteä. Keskustelu jatkui kansanedustajien kesken ministeriaition loistaessa tyhjyyttään.

Käsittämätöntä, että hallitus vie lakia härkäpäisesti eteenpäin, vaikka mitään hyötyä laista yrityksille ei kyetä osoittamaan. Ja lopulta laki tulee törmäämään perustuslakiin.

Kannattaa jälleen lukea Saku Timosen blogi.

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2018/10/17/laihat-evaat/?fbclid=IwAR3dtuFRe2FLParHsewKcnB21QycYjl9kRPGTTPFei_ISRqWH0-gTYt3hRo

Hallitus on Suomen Yrittäjien asialla. Ei ihme, että lobbaus on mennyt perille, sillä Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja, Hesarista pois potkittu, Mikael Pentikäinen on Sipilän lestadiolaiskaveri, ja Sipilä varta vasten pyysi Pentikäistä myös keskustan Euroopan parlamenttiehdokkaaksi.

Sipilä kuvittelee, että valtiota hoidetaan kuten yritystä, kakkaroin ja prosessikaavioin. Ja seuraukset alkavat näkyä.

Ja onko Sipilä edes mikään yritysjohtaja, vai yrityskaupoilla valtion tuella rikastunut keinottelija?

Tässä taustaa Sipilän rikastumiselle. Rauhallisen ulkokuoren alla piilottelee härski ja kova peluri. "Ihmisroskat" saa kyytiä.

https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

  luettu 2350 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108005 viestiä 8545 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 6 vierasta)
Ota yhteyttä!