www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Poliittista teatteria (Valtakunnan politiikka)

kirj. KMS, 19.10.2018, 01:17 @ Seppo

Tämä irtisanomisepisodi on vain yksi niistä monista oikeistohallituksen provokaatioista ay-liikkeen mustamaalaamiseksi EK:n ja Suomen Yrittäjien toimiessa lobbareina. Lainsäädännöllä hallitus pyrkii jyräämään kolmikanta-/yhteistoimintamenettely tavoitteena työehtosopimusten yleissitovuudesta luopuminen. Viime kädessä päämääränä on ay-liikkeen vaikutusmahdollisuuksien eliminointi.

Oikeistoeliitin perimmäinen tavoite, märkä päiväuni, on yövartijavaltio, jolloin ay-liike ei ole enää este oikeitodiktatuurin toteuttamiselle.

Ay-liikkeen laillinen oikeus ajaa jäsenistönsä etuja, tarvittaessa jopa lakkoilemalla, kuuluu kuitenkin pohjoismaisen oikeusvaltion peruspilareihin.

Propaganda ay-liikettä vastaan on porvarimediassa massiivista. Kohderyhmänä tietenkin tavallinen tuulipukukansa, tavalliset duunarit, ja heistä ne, jotka ovat jättäneet aivonsa narikkaan. Propaganda on uponnut heihin kuin kuuma veitsi voihin, kun lueskelee printtimedian ja somen "kovaäänisten", aivopierujaan suoltavien, hyväuskoisten idioottien möläytyksiä.

Vielä irtisanomislaista kannatta huomioida, että irtisanomislakiluonnos ilmaantui eduskuntaan yllättäen vain muutama tunti eduskunnan äänestyksen jälkeen. Tästä voi päätellä, että ei ollut tarkoituskaan keskustella itse lakiesityksestä, ainoastaan antaa hallitukselle avoin valtakirja. Keskustelu kun olisi paljastanut kuinka heikoissa kantimissa hallituksen suunnitelmat ovat.

Työoikeuden professori Seppo Koskinen kommentoi esitystä tuoreeltaan toteamalla, että lakiluonnos on juridisesti epäselvä, toteuttamiskelvoton ja jopa hallituksen alku­peräistä luonnosta huonompi.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005867677.html?fbclid=IwAR1ZmNrxZIzKCSCqdoVGVn9lU4ZpsweJq1OhFZO79Ikz7iVsrOuewhlzaTY

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/262165-professori-seppo-koskinen-loysi-irtisanomislaista-pahan-ongelman-tama-ei-enaa-ole?fbclid=IwAR1ZTH6aohkHtwcKPHklHAXkZxIb_0b1vDhZXmPB0mFnnFHY39-vQqd_o1s#.W8jF1...

  luettu 2153 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107980 viestiä 8543 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 6 vierasta)
Ota yhteyttä!