www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Sininen uni (Valtakunnan politiikka)

kirj. JuX, 22.10.2018, 15:13 @ KMS

Lauantain Ylen ykkösaamussa Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja Sampo Terho päästeli suustaan sen tason aivopieruja, että huoli yhden prosentin puolueen tulevaisuudesta alkaa olla jo käsin kosketeltavaa.

Terho vaahtosi, kuinka lapsilta viedään leipä suusta kahden päivän lakon takia, mutta hän ei ole ollut lainkaan huolissaan siitä, kuinka oikeistohallitus, Sinisten tuella, on kyykyttänyt köyhiä ja vienyt leivän heidän lastensa suusta vuoden joka ikisenä päivänä, 365 päivänä vuodessa.

Kun kiihko on kova ja huoli tulevaisuudesta painaa, niin faktat saavat väistyä. Ja ainahan löytyy niitä, jotka seuraavat sokeasti Johtajaansa. "Sininen uni" jaksaa kantamaan.

Jälleen kannattaa lukea Saku Timosen blogi (linkki alla). Saku mm. toteaa:

"Minustakin on karmeata katsoa, kun milloinkaan vaaleissa ehdolla olemattoman ja yhden prosentin kannatuksella viittä ministerinpaikkaa pitävän takakonttipuolueen puheenjohtaja puhuu maan demokraattisesta johtamisesta".

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2018/10/21/ne-vievat-lasten-leivan/?fbclid=IwAR2b3g5MtQe8NhfB-TRRSkbqN88S3dBnP76gZYBleoAmrzYV8pB91nEFy7s

Vaaleissa nähdään, minkälaisella sakilla siniset maamme laivaa jatkossa ohjaavat. Veikkaan, etteivät yhtään edustajaa tule saamaan. Täysin turha sinisten puolue lakkaa ja kärkinimet loikkivat kuka Kepuun ja kuka Kykypuolueeseen. Äänestäjien äänet jakautuvat vieläkin laajemmin, sinisten äänet loikkivat laidasta laitaan. Ei tosin voi kiistää, etteikö siellä ihan hyviäkin tyyppejä ole. Persujen keihäänkärki kun siirtyi Sinisiin.

  luettu 1926 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108018 viestiä 8546 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 11 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 11 vierasta)
Ota yhteyttä!