www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Sininen uni (Valtakunnan politiikka)

kirj. KMS, 22.10.2018, 22:40 @ JuX

Persujen keihäänkärki kun siirtyi Sinisiin.

Sinisiin loikannut persujen keihäänkärki koostuu noista viidestä ministeristä, jotka halusivat pitää kiinni hillotolpistaan. Suurin hillotolppa oli varattu tietenkin suurimmalle populistille, Timo Soinille, joka oli jo ennakkoon ennen persujen puoluekokousta sopinut Sipilän ja Orpon kanssa hallituksen pystyssä pysymisen turvaamisesta, jos Halla-ahosta tulee persujen seuraava puheenjohtaja.

Halla-aho valittiin ja Soinin klaaniin kasattu riittävät 20 kansanedustajaa uhrautuivat Johtajansa puolesta ja loikkasivat puolueesta.

Eikä näytelmästä puuttunut huvittaviakaan piirteitä, kun Juha Sipilä teatraalisesti lensi lentokoneella Turkuun viedäkeen muka hallituksen eroanomuksen presidentille tai kun Soinin valtiosihteeri Samuli Virtanen poistui Sipilän luota auton peräkontissa piilotellen. Tämä on sitä teatteria, jolla kansaa kusetetaan ja demokratiaa halveksutaan.

Sinisten tehtävänähän on Keskustan ja Kokoomuksen apupuolueena toimiminen, jotta oikeistohallitus pysyisi pystyssä ja voisi toteuttaa, EK:n ja Suomen Yrittäjien lobbaamaa, köyhiä kyykyttävää ja ay-liikettä alas ajavaa politiikkaa. Eipä siis ole kovin vaikeata päätellä, miksi olemme nyt ajautuneet lakkotilanteeseen.

Hallituksen kannatus viimeisimpien gallupien perusteella lienee noin 37%.

Vaalien jälkeen Sininen tulevaisuus on tehtävänsä tehnyt. Puolue tulee haihtumaan historian hämärään. Kisaa käydään enää keihäänkärjen suojatyöpaikoista, sillä kaikille ei tule enää riittämään hillotolppaa. Toivottavasti työministeri Jari Lindströmkin pääse vielä maistamaan aktiivimallinsa herkkua.

Öykkäröinti julkisuudessa ei ole kuulunut kauppaneuvosten tapoihin, sillä yleensä he hoitavat öykkäröinnin kulisseissa, julkisuudelta piilossa. Nyt kuitenkin entinen Tokmannin omistaja Kyösti Kakkonen on tehnyt poikkeuksen ja kantanut kortensa kekoon öykkärimäisellä esiintymisellään, kun entinen EK:n pitkäaikainen työmarkkinajohtaja, lakimies Lasse Laatunen uskalsi arvostella pitkälliseen kokemukseensa perustuen hallituksen/Suomen Yrittäjien sanelupolitiikkaa irtisanomislain osalta.

"Kirpun nylkemiseksi" toteamassaan prosessissa Laatunen sai jo taannoin silmilleen eduskunnan kuppilassa Juhana Vartiaisen(kok) primitiivireaktioineen.

Laatunen ainoastaan fiksuna ja kokeneena työmarkkinaneuvottelijana penää neuvotteluja yksipuolisen sanelun sijaan. Ei kovin kohtuuton vaatimus.

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/198363-ex-tyomarkkinajohtaja-lasse-laatunen-kertoo-kolumnissaan-uhkailusta-viestin-takana-kyosti-kakkonen?fbclid=IwAR3_SswWErvTzxPvqYVpM...

https://www.iltalehti.fi/politiikka/98d3bdf5-b5e0-4c9b-9e71-89212fd68921_pi.shtml

https://demokraatti.fi/paalleni-alkoi-sataa-v-alkuista-tekstia-ex-tyomarkkinajohtaja-laatunen-ihmettelee-tallainenko-on-taman-paivan-vanha-sivistys-kyky-ja-sananvapauspuolue-kokoomus/

  luettu 1902 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108005 viestiä 8545 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!