www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Palkatonta työtä (Talous ja raha)

kirj. JuX, 12.11.2018, 21:25 @ Yrittäjä

https://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kotimaa/tyovoimapulan-takia-noin-42-000-tyopaikkaa-jai-tayttamatta-viime-vuonna/

Kyllähän se väkisin vihaksi pistää kun näitä uutisia lukee. Tulee kumminkin laitettua aika iso raha vuosittain tuohon työttömyysen tukemiseen.

Ei kannata vihoitella. Työvoiman kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. Yleensä on satavarmaa, että työpaikka saa tekijän, jos tekijä saa kunnon palkan, jolla elää. Suurin osa avoimista työpaikoista on Kehäkolmosen sisällä, mistä ei löydy kämppää kohtuuhintaan tai ollenkaan. Sitten Näitä provikkapohjaisia puhelinmyyntihommia, nollasopimuksia tms. on vaikea täyttää.
Tietämättä sitä, kuinka suuri firmasi on, työttömyysvakuutusmaksu yrittäjällä on 0,65 prosenttia maksamastasi palkkasummasta. Eli jokaista työntekijöistäsi maksamasta palkkatonnista maksat kuusi ja puoli euroa työttömyyden hoitoon.
Työn tarjonta on muutenkin muuttanut muotoaan. Nämä henkilöstövuokraajat hoitelevat nykyään firmojen puolesta hakuja huonommilla työehdoilla.

  luettu 1828 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108376 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 11 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 11 vierasta)
Ota yhteyttä!