www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Venäjä, Venäjä, Venäjä (Valtakunnan politiikka)

kirj. KMS, 22.11.2018, 02:20

Elämme vaarallisia aikoja, jos on uskominen pienen, mutta vaikutusvaltaisen eliitin ja valtamedian russofobistiseen pelonlietsontaan julkisuudessa. Kansaa pelotellaan Venäjästä ja sen arvaamattomasta presidentistä.

Milloin meitä valistaa parhaaseen katseluaikaan televisiossa sotakiihkoiset ministerit, milloin Naton Helsingissä sijaitsevan Hybridiosaamiskeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith, milloin Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarno Limnell(majuri evp.), milloin UPI:n johtaja Teija Tiilikainen tai tutkijat Mika Aaltola ja Charly Salonius-Pasternak tai milloin sotatieteen tohtori Saara Jantunen. Heidän kaikkien yhteinen laulu on sama, Venäjän ja Putinin demonisointi ja Nato-kiihko.

Meille kerrotaan, kuinka arvaamaton ja pelottava Putin on, eikä siksi tiedä, koska Venäjä päättää hyökätä Suomeen, ja vain Nato on turvamme.

Tähän sopii siteerata presidentti Putinin kommenttia Suomen vierailullaan kesällä 2016: "Todennäköisesti Nato (lue:USA) taistelisi mielellään Venäjää vastaan viimeiseen suomalaiseen sotilaaseen asti. Tarvitsetteko te sellaista? Venäjä ei sitä haluaisi. Mutta se ei ole meidän ratkaisumme vaan teidän."

Voiko sitä selvemmin sanoa.

Onneksi kansan enemmistö, yli 80 %, on edelleen Natoon liittymistä vastaan massiivisesta propagasta huolimatta. Siksi Suomea on ajettu Naton kylkeen kansalta kysymättä mm. isäntämaasopimuksen avulla ja sotaharjoituksin.

Kuuvaava esimerkki propagandasta on Airiston Helmi -operaatio. Siinä 400 kommandopipoin ja konekiväärein varustautunutta poliisia ja muuta viranomaista hyökkäsivän Paraisilla sijaitsevaan yksityiseen, muutaman venäläisen omistamaan rakennukseen.

Siitä saatin kova juttu. Löytyi helikopterikenttä, tiettävästi jopa sukellusveneitä oli käytetty ja vakoilua harrastettu, selvä turvallisuusuhka.

Nyt provokaatio onkin kuivumassa käsiin. Ei mitään muuta kuin jonkin verran käteistä rahaa löytyi. Entä rahanpesu tai veronkirto? Ei todisteita. Heh!

Mutta operaation pihvi taisikin olla juuri eduskunnassa menossa olleen tiedustelulain(urkintalain) kiireelliseksi julistaminen perustuslain muuttamiseksi.

Entä Naton sotaharjoitukset ja GPS-häirintä? No, tietenkin Venäjä, Venäjä, Venäjä, huutaa "asiantuntijat" ja päivystävät dosentit kuorossa, vaikka todisteet puuttuvatkin. Miksi muuten Suomi pitää kovaa meteliä GPS-häirinnästä, vaikka kyseessä oli Naton sotaharjoitukset?

Ja Venäjän provosointi jatkuu!

Ensi keväänä järjestetään Naton Bold Quest -sotaharjoitus Suomessa. Siihen ottaa osaa noin 2000 sotilasta, joista noin 700 suomalaisia.

Sotaharjoitus maksaa noin 4,5 miljoonaa euroa. Se alkaa huhtikuussa ja kestää pari kuukautta.

Harjoituskokoonpanoon kuuluu tällä hetkellä 18 valtiota: Yhdysvaltain ja Suomen lisäksi myös Nato-maat Belgia, Kanada, Tanska, Ranska, Britannia, Saksa, Italia, Latvia, Liettua, Hollanti, Norja ja Puola sekä Naton ulkopuolelta myös Australia, Uusi-Seelanti ja Arabiemiirikuntien liitto.

Konsepti on Yhdysvaltain kehittämä, ja harjoituksia johtaa Yhdysvaltain puolustushaarojen yhteisesikunta Joint Staff.

Näin meitä viedään.

Toivottavasti Venäjä ei provosoidu, vaikka provosoidaan.

No mitäpä Sauli, Jenni ja Lennu tähän sanoo? Ehkäpä Jenni nyökyttelee hyväksyvasti ja Lennu haukkuu tyytyväisenä, kun Sauli toteaa, että "kasakka ottaa mikä irti lähtee".

Näin meillä hoidetaan ulkopolitiikkaa ja naapurisuhteita 30-luvun tyyliin.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005907225.html

  luettu 2044 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108397 viestiä 8579 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 4 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 4 vierasta)
Ota yhteyttä!