www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

AL sivu A12, Väkivaltaiset kannattajaryhmät kieltoon? (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 22.11.2018, 20:55 @ Pälkäneeltä päin

Otsikko viitannee jalkapallon kannattajiin. Mitä muita väkivaltaisia kannattajarymiä meillä on? Jääkiekossa ei tiettäväasti näitä ole. Saati pesäpallossa. Tai tenniksessä. Rugbyssä heitä on katsomossa, mutta poikkeuksetta vain Australiassa ja silloinkin humalassa. Aussin veri kun kiehahtaa jos nouset seisomaan hänen edessään niin ettei hän näe peliä. Tästä tosin selvitään kun tarjoat tuopillisen.

Kannattaa seurata Pälkäneellä kotimaan uutisiakin. Lakkautettu Suomen Vastarintaliike oli ja on edelleenkin väkivaltaa ihannoiva ryhmittymä. Se on kuuluisa mm. Jyväskylän puukotuksesta ja Helsingissä nuoren miehen päähänpotkaisemisesta. Mies kuoli myöhemmin. Tämä päähänpotkija on nimeltään Jesse Torniainen. Hän osallistui täällä Koskissakin jalkapallokatsomossa järjestysmiesten silmittömään hakkaamiseen.Vastarintaliikkeen kovin jätkä.
Vastapuolella on myöskin väkivaltaan taipuvaisia anarkisteja, jotka ovat vasemmiston edustajia. Ovat myös kunnostautuneet yritysten omaisuutta turmelemalla. Tampereen ns. Kiakkoviaraat olivat myös tätä porukkaa.

  luettu 1053 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108376 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 12 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 12 vierasta)
Ota yhteyttä!