www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

AL sivu A12, Väkivaltaiset kannattajaryhmät kieltoon? (Yleistä keskustelua)

kirj. JuX, 22.11.2018, 21:45 @ P003

Oho, Jux puhuu melkein järkeä. Muistuttaisin kuitenki, että tämä Torniaisen uhri kieltäytyi hoidosta ja lisäksi käytti kohtuuttomasti lääkkeitä joihin tuskin oli lääkemääräystä. Eihän tämä toki tee väkivallasta yhtään hyväksyttävämpää, mutta saattaisi tilanne olla aivan toinen jos apu olisi kelvannut. Torniainen on yksittäistapaus jonka tausta voisi olla missä tahansa ryhmittymässä. Ihan yhtälailla vasemmistossa on vaarallisen väkivaltaisia vaikkuttajia joiden arvaamattomuutta ei yhtään helpota huumeet, lääkkeiden väärin käyttö jne. Mitä olen seurannut näitä ääripäiden yhteenottoja niin kyllä sielä on yhtälailla Antifan kaltaiset liikeet rähisemässä kuin nyt vaikkapa pvl. joka on jäsenmäärällään melko vaatimaton tekijä. Kannattaa myös huomata, että lähes poikkeuksetta se ensimmäinen kivi lentää anarkistien puolelta. Ihmettelenkin miksi näistä vaarallisista ääriliikkeistä puhutaan yksinomaaan sormi oikeistoon osoittaen.

En ole kyllä väkivaltaa ihannoinut on se sitten mistä ryhmästä hyvänsä.
Tässä kuitenkin aloittajan (Pravda) provoa asiasta:

Ja samalla päästään vihdoin eroon noista kommareista, jotka ovat myös pitkään uhanneet listiä toisin ajattelevat!

Tämä on kyllä ihan satua, eikö? Mikään porukka ei ole IKL:n jälkeen luvannut puhdistaa toisinajattelijoita. Ylipäänsä keskustelu on ollut asiallista oikeiston ja vasemmiston välillä viime vuosikymmeninä.

Toivottavasti tämä tapahtuu pian, saadaan ihana rauha, noilta räkijöiltä ja räk-syttäjiltä! Odotan jo!

Tätä pitää oikein funtsia, mitä Pravda tällä tarkoittaa? Onko se "ihana rauha" , että trolleiksi nimeämänsä lakkaavat kirjoittamisen (heiltä siis kielletään tämä toiminta Aamulehden artikkeliin viitaten). Ja hän itse jatkaa tätä jankkaamista itse sitä kommentoiden?

  luettu 1058 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108397 viestiä 8579 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 4 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 4 vierasta)
Ota yhteyttä!