www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Venäjä, Venäjä, Venäjä (Valtakunnan politiikka)

kirj. KMS, 26.11.2018, 01:06 @ Jussi

Olisi kiva tietää, ketkä ovat antaneet mandaatin vieraan vallan asevoimien toimia päsmärinä bold questissa suomenmaalla?

Päätökset tehdään pienessä piirissä. Tasavallan presidentin ja valtioneuvoston ulko- ja turvallispoliittinen ministerivaliokunnan(TP-UTVA) toimesta. (Sauli Niinistö, Juha Sipilä, Petteri Orpo, Timo Soini, Jussi Niinistö)

Isäntämaasopimus (Yhteisymmärryspöytäkirja, Memorandum of understanding(MOU)) allekirjoitettiin Naton huippukokouksessa Walesissa 4.9.2014. Allekirjoituksen suoritti puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindberg(!) ja taustatukena olivat presidentti Niinistö, ulkoministeri Tuomioja ja puolustusministeri Haglund.

Sopimusta ei tuotu koskaan eduskunnan käsiteltäväksi!! Miksiköhän? Tulevan eduskunnan tulisi käsitellä isäntämaasopimus eduskunnan isossa salissa.

Ruotsalaiset taas käsittelivät oman sopimuksensa parlamentissaan ja tekivät siihen ainakin kaksi oleellista muutosta. Ydinaseita ei saa tuoda Ruotsin maaperälle eikä myöskään Naton joukkoja, ilman Ruotsin virallista kutsua. Näin naapurissa.

"Filosofian tohtori, entinen YK:n suurlähettiläs ja ulkoministeri sekä Arizonan yliopiston professori Keijo Korhonen on arvostellut voimakkaasti isäntämaasopimusta. Suomen Kuvalehdessä 6.3.2015 hän kutsuu Nato-sopimusta historiamme häpeätahraksi ja pitkäksi naulaksi itsenäisyytemme ruumisarkkuun.
Voiko asian vakavuutta osuvammin kuvailla?"

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/keijo-korhonen-suomen-uusi-nato-sopimus-historian-hapeatahra/

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/256076-presidentti-sauli-niiniston-nakymaton-kasi-operoi-taustalla-koko-ajan-kirja-kertoo

Mutta sotaahan tässä järjestellään, harmi vaan, että se tulee tapahtumaan meidän kustannuksella ja maaperällä...

USA:n ulkopolitiikka perustuu viholliskuvien luontiin. Sisäisestä eriarvoistumiskehityksestä johtuvat sisäpoliittiset ongelmat häivytetään pelkoon yhteisestä vihollisesta. Nyt se on Venäjä.

Myös Suomi on kokemattoman ja kyvyttömän ulkopoliittisen johdon johdolla mennyt osapuoleksi USA:n johtamaa Venäjä-vastaista koalitiota. Nato on USA:n rautanyrkki maailmalla.

Nyt pitäisi nuorison miettiä, minkälaisia valoja kannattaisi tulevaisuudessa vannoa...

Ja kannattaisi opiskella maantiedettä ja historiaa.

Eläminen jo vajaat 75 vuotta itänaapurin kanssa rauhassa on arvo, jonka jatkuvuutta ei joidenkin hurmoshenkisten lyhytnäköisesti pelkkää omaa etua tavoittelevien politiikan militanttien ja helppoheikkien saa antaa varantaa. Sankarivainajia meillä on jo aivan riittävästi.

  luettu 1721 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108376 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 8 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!