www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

GCM-sopimus ja nuorisopillistuma (Yleistä keskustelua)

kirj. KMS, 04.12.2018, 01:39 @ Jussi

Käykää kirjoittaan vastalause, näille maataan huoraaville myyrille eduskuntaan... :D

Noilla "huoraavilla myyrillä" Jussi ilmeisesti tarkoittaa GCM:ää (Global Compact on Migration) vastustavia, somessa älämölöä suoltavia ja adressinkin sorvanneita persuja. Persuja, joille jytkykin perustui uhkakuvien luontiin ja populistisiin lupauksiin, jotka sitten heti petettiin hillotolpille päästyä.

Huoli petetyistä lupauksista ja hupenevasta kannatuksesta on kasannut persujen propagandapäälliköt jälleen yhteen Euroopan äärioikeiston rohkaisemana. Tuotoksena on uuden jytkyn toivossa globaalin GCM-uhkan ympärille masinoitu pelottelujen ja salaliittoteorioiden kudelma. Nyt kyllä koetellaan jo uskossaan vahvempaakin.

Nyt viedään tuhkatkin pesästä, jos on uskominen persuadressiin.

Lukekaa tuota roskaa ja pelätkää, varsinkin, jos jytkyttää!

"Kaikki päätösvalta Suomen maahanmuuttopolitiikasta ollaan antamassa ulkopuolisille.

Kaikki allekirjoittajamaat menettävät oikeutensa määrätä maahanmuuttomääristä ja maahanmuuttajien lähtökohdista oman maansa kohdalla.

Rajattoman maahanmuuton mahdollistaminen, laittoman muuttaminen lailliseksi ja ”kulkuväylien” perustaminen Eurooppaan laukaisee paljon suuremman kansainvaelluksen kuin olemme tähän mennessä nähneet.

Nyt näyttää siltä, että poliittiset johtajamme aikovat sitouttaa Suomen kaikkien aikojen laajimpaan väestönvaihtoon sekä itsenäisten kansakuntien ja kansojen hajottamisoperaatioon, joka pyyhkii valtioiden rajat maapallolta lopullisesti."

Jussi, kun nyt olet allekirjoittanut tuon adressin, niin voisitko kertoa, miten ja milloin adressissa esitetyt(yllä) uhkakuvat ja väitteisiin tulevat realisoitumaan Suomessa? Mielellään ei mitään salaliittoteorioita eikä olkiukkojen rakentelua.

GCM ei ole juridinen "sopimus", ei siis velvoita muuttamaan lainsäädäntöämme. Se vain hyväksytään YK:ssa yleiseksi ohjenuoraksi.

  luettu 756 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108376 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 19 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 19 vierasta)
Ota yhteyttä!