www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Viekkaat venäläiset taas vauhdissa osa 12 (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 19.12.2018, 10:23 @ Pravda

Eihän nyt toinen valtio pysty vaikuttamaan toisen valtion vaalituloksiin. Siihen pystyy vain media.

Otetaampa esimerkki Suomesta. Niin kauan kuin muistan on suomalaisille koitettu avata todellisuutta seuraaviin vaaleihin vaan mihin se on johtanut? Ei oikeastaan mihinkään. Joten, miten nyt yksi maa pystyisi jonkun somen kautta vaikuttamaan yhtään mihinkään. Sen kun on loputon mielipiteiden ja pahanolon purkamisen paikka. Ei mikään virallinen media/kanava.

Ja miettikääpäs mikä määrä pitäisi Jessikan "Venäjä trolleja" olla jotta ne pystyisivät vaikuttamaan yhtään mihinkään. Venäjän taloudellinen vaikutus kansainvälisessä kaupassa kun luetaan 3% hujakoille. Ei siis kovin vauraskaan valtio näin mitattuna tekemään suuria asioita. Poikkeukseksi luettakoon että Rupla pohjaa arvonsa kultakantaan, ei velkaan.

Ja mitä Maininlan laukauksiin tulee, niin hstorian tunneilla opetetiin että suomalaiset ne ampui. Kun metsäteollisuus halusi vallata Karjalan metsät. Silloin sen täytyy olla totta. Tai sitten meidän pitää suhtautua kyynisesti opetukseen muidenkin sotien/sotatoimien osalta. Mitenkäs se menikään:"Sodassa ensimmäisenä tapetaan totuus. Ja lopussa hyvät voittavat aina pahat".

  luettu 752 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108033 viestiä 8547 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 6 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 6 vierasta)
Ota yhteyttä!