www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Suomen Saattokello-† 2017 (Valtakunnan politiikka)

kirj. Pälkäneeltä päin, 23.12.2018, 22:26 @ JuX

Totuus usein sattuu. Eikä sitä pääse karkuun vaikka yrittäisi.

Hankamäellä oli otsatupsu Wikipedian kuvanottohetkellä mutta jos katsot kuvaa blogissa niin huomaat kasvonpiirteiden muuttuneen paljonkin. Nykyisellään hänellä on siili. Että se siitä ulkoisesta habituksesta. Huivi/lippalaki estää auringon vaikutuksen päähän. Käyttihän Arsi Harjukin aikanaan huivia, mutta muista syistä.

Se että Hankamäki ei saanut lutua uraa yliopistomaailmassa johtui epäilemättä hänen kriittisestä tarkastelustaan "nollatutkimuksia" ja "vyliopistovasemmistolaisuutta" kohtaan. Hän näki ja kirjoitti miten molemmat tuhoavat maatamme mädättämällä nykyisiä sukupolvia jotka aikanaan opettaessa uusia, eivät tiedä edes sen vertaa kuin heitä opettaneet.

Mutta yhtä kaikki. Hankamäen blogeja ei ole positettu eikä häntä ole haastettu oikeuteen. Kertoo siis siistä että miehet tekstit ovat faktoja. Minä kunnioita Hankamäekeä sen vuoksi että hän näkee aina yhteiskunnallisen ongelman lööpeistä huolimatta ja osaa kertoa sen kansantajuisesti niin, että tavallinenkin sukankuluttaja ymmärtää mikä on ongelma. Kuten esim. tässä:

https://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/suurmoskeija-olisi-muslimien.html

Tämä on toki vähän vanhempaa julkaisua, mutta ajankohtainen. Jukalla on paljon muitakin hyviä kirjoituksia. Niitä kannattaa lukea. Ne saavat ajattelemaan.

  luettu 669 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108033 viestiä 8547 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!