www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Viekkaat venäläiset taas vauhdissa osa 13 1/2019 (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 05.01.2019, 13:59 @ Usklpo vaan ent. k.nisti

Nimen omaan, se joka myi on syyllinen kahdellakin tapaa. Ensiksi, myi palan Suomen valtiota Venäjälle. Ja toiseksi, hyväksymällä suuremman summan, kiihdytti inflaatiota suoraan ja jatkossa välillisesti.

Sen verran suomalaisilla pitäisi olla älliä päässä ettei Venäläisille myisi. Sillä jokainen pala maata joka myydään Venäläiselle, on osa Venäjän valtiota. Se ei ole enää Suomea. Ja kun yleisesti tiedetään ettei Venäläinen iki maailmassa myy maata, niin miksi sitten suomalainen myy?

Samanlainen "huijaus" oli tässä taannoin ... olikohan iltasanomissa tai iltalehdessä... Kun joku isäntä myi israelilaisille ison saaren. Isompi kauppasumma houkutteli koska muut ostajat eivät pystyneet tarjoamaan yhtä isoa summaa. Ja kun vielä viekkaat israelilaiset kertoivat että siitä tulee lapsille kesäleiripaikka niin jo oli nimi paperissa. Mutta... Kas kun sinne kaavoitettiinkin isoa hotellia jonne esim. suomalaisilla ei ole mitään asiaa. Ei edes suomalaislapsilla. Siitä isäntä pahoittamaan mielensä ja itkemään julkisesti kuinka häntä on petetty. Ööö... petetty?? Itse myi ja rahat sai. Missä oli petos? Kenties isännän itsensä toimissa "Itselle tai toiselle taloudellista etua hakeakseen...".

No, nämä on näitä. Ensimmäinen on vahinko ja toinen tyhmyyttä. Mutta näitä "ensimmäisiä" on ollut jo niin monta että suomalaistenkin pitäisi ymmärtää ettei maata myydä ulkomaalaisille. Varsinkaan Venäläisille.

Venäjä kun sattuu olemaan yksi niistä viidesta VETO-oikeuden omaavasta maasta maailmassa. Eli se tarkoittaa että jos se vaikka aloittaa Suomessa sotatoimet, niin se ei saa kansainväliseltä yhteisöltä mitään sanktioita. Yksi on Amerikan yhdisvallat, yksi Iso-Britania ja yksi Ranska. Viides maa vaihtelee. Tätä taustaa vasten on helppo ymmärtää miksi Iso-Britania ja Ranska aikoinaan hyökkäsivät hävittäjineen Libyaan "lentoikiellon valvontana" ja pommittivat Gaddafin makeanveden putkijärjestelmän Saharaan siirtopumppaamoineen hajalle.

  luettu 384 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108034 viestiä 8547 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!