www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Kokoontumisvapaus (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 09.01.2019, 10:38

Eduskunnassa käytiin keskustelua kokoontumisvapaudesta ja kuten olemme huomannet, se ei kata kaikkia. Toiset saavat riehua ja rikkoa paikkoja mutta heitä ei syytetä mistään eikä heidän "kokoontumisiaan" hajoiteta.

No, niin tai näin, Ranskassa Macron on vetänyt herneet nenään kun kansa on alkanut arovstelemaan sitä julkisesti. Ja mikä pahempaa, nauramaan sille. Macron julisti että Keltaliivien mielenosoitukset pitää poliisin toimesta lopettaa. Ja siihen tehtävään se määräsi 80 000 poliisia lisää kaduille. Kuulemma Keltaliivit eivät ansaitse mielipiteenvapautta tai kokoontumisvapautta. "Sellaiset ryhmät eivät sitä ansaitse". Hmm... mieleeni tulee muitakin esimerkkejä ryhmistä jotka "eivät ansaitse" kokoontumisvapautta. Ja ihan Suomesta.

Tällaisessa demokratiassa me elämme. "Kumartakaa kaikki kuningasta" niin on helpompi nähdä kuka ei kumarra.

On mielenkiintoista nähdä mitä Ranskassa tapahtuu ensiviikon loppuna. Yleensä mielenosoittajia on ollut se 60 000 - 150 000. Mutta että jos nyt poliisi komentaa aiempien määrien lisäksi vielä 80 000 lisää, miten kansa tähän vastaa? Pelkääkö Macron todellakin että kansa marssii hallintorakennuksiin ja miehittää ne? Niinhän Keltaliivit sanoivat.

  luettu 403 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
107986 viestiä 8544 viestiketjussa, 131 rekisteröitynyttä käyttäjää, 8 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!