www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Taseet töihin (Talous ja raha)

kirj. KMS, 18.01.2019, 21:52 @ KMS

Olette ehkä kuulleet Valtion kehitysyhtiö Vake Oy:stä. Sehän perustettiin pääministeri Juha Sipilän tarpeisiin vuonna 2016, kun Sipilä kouhkasi pistävänsä taseet töihin. Vake Oy on valtionyhtiö, joka on suoraan hallituksen/Sipilän alaisuudessa ja mm. myy valtion omaisuutta (taseet töihin) eduskunnan pääsemättä häiritsemään (Sipilän) bisnestä.

Kuten jo tuossa edellä tuli todettua kuinka valtionyhtiö Vake Oy perustettiin hallituksen tarpeisiin myydä valtion omaisuutta ohi eduskunnan ja pistää "taseet töihin". Huolestuttavaa veronmaksajien kannalta on kuitenkin se, että kukaan ei tarkkaan tiedä mihin Vake Oy käyttää/antaa valtion omaisuuden myynnistä saamiaan rahoja.

Jälleen on ollut taseet töissä, kun reilu vuosi sitten valtio päätti luopua Nesteen enemmistöosuudesta ja lahjoitti 50 miljoonan euron arvosta osakkeita pienelle Itsenäisyyden juhlavuoden lastenrahaston säätiölle Itla:lle.

Juhlavat puheet lasten hyväksi ovat kuitenkin vain retoriikkaa, kun taseet laitetaan töihin. Onhan sijoittaminen sentään paljon trendikkäämpää ja tuottoisampaa pienelle säätiölle, varsinkin, kun saa lahjaksi 50 miljoonan euron alkupääoman.

Näin se kaverikapitalismi toimii. Taseet jauhavat hyvinvointia - kavereille.

Annetaan Sakun kertoa lisää.

https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2019/01/18/lahjaksi-saatu-ja-hyvin-myyty/?fbclid=IwAR3ZsuC-nw3wivGfRm8npo9LonAKBLRK71xPRWPlJgGLb78a6PUCRf5TUfA

  luettu 269 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108376 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 15 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 15 vierasta)
Ota yhteyttä!