www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Taseet töihin (Talous ja raha)

kirj. KMS, 19.01.2019, 01:38 @ JuX

Rahat lienevät hyvissä käsissä?

Niinpä. Ja nuo kädet ovat veronmaksajien taskuissa.

Kysehän on puhtaasti oikeistohallituksen yksityistämisprojektista markkinaliberalistisen ideologian mukaisesti. Siihen kuuluu oleellisena osana valtion omaisuuden yksityistäminen. "Taseet töihin" on ainoastaan kiertoilmaus hallituksen uusliberalistiselle yksityistämispolitiikalle.

Sipilähän on itse rikastunut juuri valtion tuella ja härskeillä tutunkaupoilla. Mikseipä siis resepti toimisi edelleen.

Sipilän(kin) kaverikapitalismissa oleellista on muiden rahoilla (lue:veronmaksajien) pelaaminen ja tutuista kavereista huolta pitäminen.

Yksityistämisprojektin (Vake Oy) valvontaan ja operatiiviseen toimintaan tarvitaan tietysti luottohenkilöitä, kavereita, jotka ovat ehdottoman luotettavia ja ideologisesti valmiiksi orientoituneita toteuttamaan "vaativaa tehtävää", tietenkin kohtuullisella korvauksella.

Niinpä Vake Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi kutsuttiinkin OP-finanssiryhmän pääjohtaja, vuorineuvos Reijo Karhinen ja toimitusjohtajaksi valittiin Taneli Tikka, jonka AKU-lehti nimesi vuonna 2010 ”Suomen Roope Ankaksi, jonka haltuun parhaat lelut päätyivät jo hiekkalaatikolla”.

Tässä vielä Sipilän/hallituksen miljardibisneksestä.

https://www.paivanlehti.fi/omien-nappien-alla-on-miljardibisnes-sipilan-hallituksella-on-ikioma-kassa-ilman-parlamentaarista-valvontaa/

  luettu 259 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108376 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 8 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 8 vierasta)
Ota yhteyttä!