www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Kaksoisloikka (Valtakunnan politiikka)

kirj. JuX, 21.01.2019, 16:58 @ raaka

Uusi laji eduskunnassa kaksoisloikka(ei kolmiloikka)yksi kokeilee loikkaamalla
saman eduskuntakaudenaikana kahdesti,saa nähdä tuloksen, loput siniset joutuuvat loikkaamaan korrtistoon.Antti on saanut kuulemma dementtiabakteerin sairaalassa,ei muista mitä on lupaillut ja puhunut,saa nähdä toipuuko ennen vaaleja,

Ei ihme, jos on joskus vahingossa ajautunut Persuihin ja huomaa, mitä porukkaa siellä on. Siinä voi äkkiä ottaa vaikka neljä loikkaa.
Oikea veto häneltä, jos haluaa äänestää sotea vastaan. Nyt hän voi sen hyvällä omallatunnolla tehdä. Oli muuten hyvä puhemies.

Kaikki Siniset, jotka loikkasivat taannoin sinne, olivat sitä Persujen parasta A-Ryhmää. Loput ovat riitaisia möykkäreitä. Nyt jotkut puolueet pitävät heille ovea auki jopa hallitukseen. Ihan tavallinen maalaisjärki sanoo sen etukäteen, ettei noiden riidankylväjien kanssa mitään yhteistyötä voi olla. Jos veikata saa, Persut hajoavat muutaman vuoden sisällä taas kahtia. Niin, ja se ministeriaines? Olisi se kerrassaan hauskaa, jos korkeaotsa kielitieteilijä hoitaisi maamme asioita nieleskellen koko ajan. Kike, Teuvo, Nikko ja knit komppaisivat tajuamatta yhtään mitään. Laura vielä johonkin virkaan, niin äkkiä olisivat maan asiat sikin sokin ja välit ulkovaltoihin koetuksella. Tämä tyttö kun osaa sohia sinne tänne ja jauhaa, mitä sylki suuhun tuo..

  luettu 321 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108379 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 7 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 7 vierasta)
Ota yhteyttä!