www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Aitaa pukkaa... Tanskaan (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 29.01.2019, 13:36

Amerikan yhdysvaltojen aidasta on puhuttu jo vuosia. Eikä kukaan halua muistaa että aikaisemmatkin preidentit kuin Trump, ovat rakentaneet sitä Meksikon rajalle. Mutta nyt puhutaan vain Trumpin aidanpätkästä koska se ei ole saanut siihen rahaa kongressilta. Taholta joka investoin 400 miljardia sotilaskaluston uusimiseen ei riitä rahaa yhden miljardin verran aidan rakentamiseen. Veikkaan että sillä miljardin investoinnilla saatettaisiin säästää siinä 400 miljardin investointitarpeessa.

Saman periaatteen vuoksi Tanskan ja Saksan väliin rakennetaan aitaa. Siis EU:n sisärajoille mutta se ei tunnu kiinnostavan ketään. Petteri oli vähän aikaa sitten sitä mieltä että "kansainväliset sopimukset" estivät Suomea päästämästä rajojemme sisäpuolelle henkilöitä joilla ei ollut viisumia tai passia. Ilmeisesti Tanskalla on erilaiset "kansainväliset sopimukset" kuin Petterillä.

No, niin tai näin, Tanska lienee ottanut käyttöön nollatoleranssin. Syynä lienee ollut erään henkilön kävely rajan yli keskellä päivää Arabiksi pukeutuneena ja ISIS:in lippua kantaen. Tilanne videoitiin ja jaettiin yleisesti. Siinä saattoivat Tanskan ja Saksan rajaviranomaiset joutua hiukan naurun alaiseksi kun rajatolppien tai kilometrien peltoaukealla ei näkynyt ketään. Siitä sai kävellä pikitietä pitkin maasta toiseen, eikä virkamiehet häirinneet.

  luettu 205 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108390 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 10 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 10 vierasta)
Ota yhteyttä!