www.koskinverkko.com

koskinverkon etusivulle

Keskustelun etusivulle
Avaa ketjutetussa näkymässä

Viekkaat venäläiset vauhdissa 14 (Yleistä keskustelua)

kirj. Pälkäneeltä päin, 01.02.2019, 14:30 @ Missä rehellisyys

Näitä valtioita kutsutaan "suurvaltioiksi" koska ne voivat tehdä mitä tahansa saamatta sanktioita. Se vaikka Suomessa puhuttaisiin mitä tai oltaisiin mitä mieltä tahansa, se ei muuta tilannetta.

Amerikan yhdysvallat aloittavat poikkeuksetta jokaisen presidentin aikana sodan jotain valtiota vastaan. Koska heikkoa sisäpolitiikkaa pönkitetään poikkuksetta vahvalla ulkopolitiikalla, kuten idässä. Trump ei kai vielä ole aloittanut "omaa sotaansa" ja vetänee Obaman aloittamista maista sotilaat kotiin.

Mutta on myös hyvä muistaa että suurvalloilla on YK:ssa VETO-oikeus. Eli ne eivät saa mitään sanktioita siitä käyttäytyvät ne muita maita kohtaa miten vihamielisesti tahansa. On siis aika kysyä haluammeko tulevaisuudessä itänaapurin kanssa laihan sovun vai lihavan riidan? Se on ihan meistä itsestämme kiinni. Jos me liitymme NATO:on niin NATO:n raja tulee Suomen ja Venäjän rajalle. Ja silloin pääsemme haluttuun tavoitteeseen: tilaan ennen sotaa.

Niin että eiköhän myydä nahkatakkeja ja traktoreita itään ja osteta sieltä sinkkiämpäreitä ja kuumasinkittyjä nauloja sekä öljyä/sähköä. Niin se toimi ennenkin ja miksei se toimisi nytkin. Ainoa vain että monet artikkelit joita Suomi lakkasi myymästä, niiden toimittajat ovat vaihtuneet Saksalaisiksi, Englantilaisiksi ja Amerikkalaisiksi.

  luettu 155 kertaa

Koko viestiketju:

 

Keskustelun etusivulle
108379 viestiä 8578 viestiketjussa, 132 rekisteröitynyttä käyttäjää, 9 verkossa (0 rekisteröitynyttä, 9 vierasta)
Ota yhteyttä!